İscehisar Mermer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Vali İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında toplandı.rnValilik toplantı salonunda gerçekleşen İscehisar Mermer OSB Müteşebbis Heyeti toplantısına Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun yanı ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

İscehisar Mermer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Vali İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında toplandı.
Valilik toplantı salonunda gerçekleşen İscehisar Mermer OSB Müteşebbis Heyeti toplantısına Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun yanı sıra, İscehisar Kaymakamı Hakan Engin, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Metin Mercan ve diğer Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan İscehisar Mermer OSB Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu, Bölgenin, MERMER Sanayi Sektöründe İHTİSAS Organize Sanayi Bölgesi olduğunu belirterek, İscehisar’da ekonominin ve iş hayatının canlanmasında büyük payı olduğunu söyledi.
İŞADAMLARI BÜYÜK GAYRET İÇERİSİNDE
İscehisar’ın hem ekonomik hem de ticari yönden geliştirilmesi, İscehisarlıların iş ve aş bulması açısından İscehisarlı iş adamlarının büyük gayretler içinde olduklarını gözlemlediğini belirten Vali Balkanlıoğlu; “İscehisar İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için yapılacak tüm çalışmalara gönülden destek veriyorum. Sanayi Bölgesinde çok çalışkan iş adamlarımız var. Bu iş adamlarımız sayesinde İscehisar gün geçtikçe gelişmekte ve büyümektedir. İscehisar sizin ve bende sizlerin her zaman yanındayım. Ben tüm iş adamlarımıza işlerinde başarı, kolaylık ve bol kazançlar diliyorum” dedi.
GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANDI
Vali, İscehisar Mermer Sanayi Sektöründe İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin çalışma, faaliyet ve projeleri hakkında detaylı bilgiler almasının ardından gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı. Gündem gereği, yeni müteşebbis heyet ve bu heyetin içerisinden Yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildiler. Organize Sanayi Bölgesinin giderleri, enerji nakil hattı, personel maaş giderleri, kamulaştırma keşif ücretleri gibi ihtiyaç ve sorunların görüşüldüğü heyet toplantısında Manisa Ticaret ve Sanayi Odasının organize ettiği Batı Anadolu Lojistik Organizasyonları projesine ortaklık düşüncesi görüşüldü.