05.12.2012 tarihli; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürlükleri ile kuruluşların katıldığı 2012 yılı 4’üncü çeyrek 5’inci Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sebebiyle basında Bölgemiz ile ilgili yapılan habere istinaden;
İscehisar Yapı Kooperatifimize ait toplam 114 adet iş yeri bulunmaktadır. Oto Tamirciler Sanayi bölümünde toplam 30 işyeri şuan faaliyet göstermektedir. Mermerciler Sanayi bölümünde ise toplam 36 iş yeri faaliyetlerine devam etmektedir. Diğer işyerlerinden 44 adedi işyeri sahiplerine devredilmiş tahsis sahiplerinin işyerlerini açması beklenilmektedir. Geriye kalan 14 adet işyeri ise Kooperatifimize ait olup tahsise açıktır. İscehisar Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığı olarak Kanun ve Yönetmelikler çerçevesinde tahsisler yapılmıştır.
Kaldı ki İscehisar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi içerisindeki iş yerlerinin tamamına yakını yatırımcılara tahsis edilmiş, tahsisi yapılmayan 14 adet iş yerimiz kalmıştır. Burada kamuoyunun yanlış bilgilendirildiği görülmektedir.
İscehisar ve Afyonkarahisar halkına duyurulur.