AFYONKARAHİSAR (AA) - İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) İdari Binası'nın açılışı gerçekleştirildi.rnAçılışa, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İscehisar Kaymakamı Murat Kütük, İl Emniyet Müdürü ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

AFYONKARAHİSAR (AA) – İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) İdari Binası’nın açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İscehisar Kaymakamı Murat Kütük, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, İscehisar Mermer İhtisas OSB Müdürü Muhammed Bacaksız, yönetim kurulu üyeleri ve ilçedeki iş adamları katıldı.
Balkanlıoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, yatırımcıların daha önce buradaki parsellere rağbet göstermediğini, organize sanayi bölgesinde hizmetlerin artması üzerine yatırımcıların taleplerinin büyük bir hızla arttığını söyledi.
İlk gelen ciddi yatırımcılara bölgedeki yerlerin tahsis yoluyla verildiğini hatırlatan Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:
”Tahsislerde girişimciler taahhütlerini yerine getirmeyerek herhangi bir faaliyette bulunmuyorsa ve araziyi boş yere tutuyorlarsa bunlara müdahalemiz olmaktadır. Zaten bu tahsisler yapılırken gerekli tüm şartlar ve belgeler hazırlanıyor, bize yapılan müracaatlar sırasında da bu durum inceleme altına alınıyor ve gerekli yer tahsisi yapılmaktadır. Fakat şartlar yerine getirilmediği zaman ihtar, ceza ve son olarak da tahsis edilen arazinin geri alınmasına kadar gidilebiliyor. Buradaki amaç bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmaktır. Kimseye yer vermek veya onları ön plana çıkarmak değildir. Bazı girişimciler yer tahsislerinde farklı amaçlar güderek, araziyi amacı dışında kullanmaya çalışıyorlar. Bunların da gerekli tespitleri ilgili kurumlarca yapılmaktadır.”
Konuşmaların ardından protokol üyeleri açılışı gerçekleştirdi.