İscehisar Belediye Başkanı Şahin,  Yoğun Çalışmalar ve Temasları ile 300 ton Sıcak Asfaltı İscehisar'a Kazandırdı.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

İscehisar Belediye Başkanı Şahin,  Yoğun Çalışmalar ve Temasları ile 300 ton Sıcak Asfaltı İscehisar'a Kazandırdı.

İsehisar Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN, Ankara Temaslar ve ziyaretlerde bulundu. TÜRK Petrol Uluslararası Anonim Şirketi (TPIC) Satış Müdürü Mehmet Hilmi Atasoy’u ziyaret etti.
Başkan Şahin, İscehisar  İlçemizde gerçekleştirecek  sıcak asfalt çalışmaları öncesi TPIC Satış Müdürü Mehmet Hilmi Atasoy’u ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Afyonkarahisar Ak Parti  Milletvekilimiz Ali Özkaya’nın destekleri ve talimatları ile  ilçemizdeki sıcak asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere 300 ton sıcak asfalt karışım malzemesinin  bütün olarak alındığını söyleyen Başkan Şahin;

" memleketimiz de belediye olarak Gerek Alt yapı gerekse Su kanalizasyon çalışmaları ile birlikte Şehrin geleceğe dönük Ana cadde ve Ara yolların bakım onarım ve Asfaltlama çalışmalarını en kısa zamanda bitirmek için gayret sarf ediyoruz. Ankara Ziyaretlerimiz Kapsamında İlçemiz yolları nın Asfaltlanması için Değerli Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Ali Özkaya 'nın talimatları ve destekleri ile 300 ton sıcak asfalt karışım malzemesinin  bütün olarak aldık.

Değeri Milletvekilimiz Ali Özkaya 'ya İscehisarlı hemşerilerimiz ve şahsım adına Teşekkür ediyorum.İnsallah  Kısa süre içerisinde ilçemizde çalışmalara başlayarak her yeri sıcak asfaltla kaplayacağız.” dedi.