İscehisar ilçesinde Atletizm sporu ile uğraşan ve Türkiyenin değişik yerlerinde ki koşulara katılarak Hem ilçe tanıtımına katkı sağlayan 15 sporcu ,İscehisar Belediye Önünden Başlayarak Köroğlu beli ve Orman yolunu Kullanarak 19 Kilometre koşarak Çatağıl yaylasında Atatürk anısına olan koşuyu tamamladılar.


Tırmanışlı etap ve ve Orman yolunda Manzaralı parkurda,Ellerinde Bayraklar ile Koşuyu tamamlayan sporcuların etab sonu seviçli oldukları gözlerden kaçmadı.


Koşu sonunda sporcular adına bir Açıklama yapan Atlet Yüksel çakmak 19 Mayıs Salı günü ,19 Mayıs 1919 Atatürk’ün Samsuna çıkışı ,Gençlik ve Spor bayramı nedeni ile 19 kilometrelik Atatürk Koşusu düzenlediklerini belirterek,


“19 Mayıs günü Arkadaşlarla birlikte Atatürk koşusu düzenledik.herkesi,Koşmaya,yürümeye,yüzmeye ve spor yapmaya davet ediyoruz. İscehisarımız güzel,herkesi bu gzellikleri görmeye davet ediyoruz. Sağlık için spor yapmak çok önemli.


Bu organizasyonu yapan arkadaşlarımızı kutluyor.19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı Kutlu olsun. Aynı zamanda vatandaşlarımızın  Kadir geceside mübarek olsun. Allah yapılan duları ibadetleri de kabul eylesin.”dedi.