Afyonkarahisar’ın İhsaniye İlçesine bağlı Kayıhan Kasabasında bir ilk yaşandı. Kayıhan Belediyesi tarafından kasaba genelindeki tüm işyerlerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatları özel baskılı ruhsatlarla yenilendi.rnrnKayıhan ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisar’ın İhsaniye İlçesine bağlı Kayıhan Kasabasında bir ilk yaşandı. Kayıhan Belediyesi tarafından kasaba genelindeki tüm işyerlerinin işyeri açma ve çalışma ruhsatları özel baskılı ruhsatlarla yenilendi. Kayıhan Kasabasındaki işyeri sahipleri ruhsat dağıtım töreninde, Belediye Başkanı Seydi Ahmet Kaya ile bir araya geldi. Belediye Başkanlığı makamında yapılan törende konuşan Başka Kaya, şimdiye kadar ilk kez esnaflarla bir araya gelindiğine vurgu yaparak, kasaba için bu tür birlik-beraberlik örneklerinin çoğalması gerektiğini söyledi. Kunduzlu, Cumhuriyet, Türbe ve Pınar mahallerindeki toplam 16 esnafı ruhsat dağıtımı kapsamında bir araya getirmenin sevinci ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Kaya, “Bu şekilde bir esnaf toplantısı kasabamızda ilk kez oluyor. Belediye olarak yenilediğimiz işyeri açma ve çalışma ruhsatlarının iki amacı vardı. Birinci amaç; ruhsatları daha modern ve Belediye logomuzun olduğu özel baskılı kuşe kağıtlarla yenilemek, ikinci amaç ise kasabamız genelindeki esnaflarımızı bir araya getirmek ve sorunlarını dinlemekti. Bunu başarıyor olmamız ve siz değerli esnaflarımızı burada görüyor olmaktan son derece mutluyum” dedi.
Esnafların tek tek sorunlarını dinleyen ve belediye olarak üzerlerine düşen tüm görev ve sorumlulukları yapmaya hazır olduklarına dikkat çeken Başkan Kaya, kasabanın ilk ve tek bayan esnafı olan Huriye Özdemir ile en yaşlı ve en eski esnafı olan Mevlüt Çankaya’yı özel olarak kutlayarak işlerinde başarı ve bol kazanç diledi. İşyeri sahiplerinin ruhsatlarının dağıtımı sonrası belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.