Programları kapsamında Afyonkarahisar’a gelen Irak Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hasan El Cenabi, Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

Programları kapsamında Afyonkarahisar’a gelen Irak Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hasan El Cenabi, Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında nezaket ziyaretinde bulundu. .

Büyükelçi Cenabi’ye ziyaretinde Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ve beraberindekiler eşlik etti.





Irak Büyükelçisi Hasan El Cenabi ile makamında bir süre görüşen Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretleri dolayısıyla konuğu Irak Büyükelçisi Hasan El Cenabi’ye teşekkür etti.

Kendisini kabulü ve nazik karşılaması dolayısıyla Vali Mustafa Tutulmaz’a şükranlarını sunan Irak Büyükelçisi Hasan El Cenabi, Afyonkarahisar’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Vali Mustafa Tutulmaz’dan Afyonkarahisar hakkında bilgiler aldı.





Irak Büyükelçisi Hasan El Cenabi, Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyetle birlikte Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti.





Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ile görüşen Irak Büyükelçisi Hasan El Cenabi, şehrin ekonomisi, sanayisi ve ATSO’nun çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretleri dolayısıyla Büyükelçi Hasan El Cenabi’ye teşekkür eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ziyaretin iki ülke arasında ekonomi ve ticaret alanındaki ikili ilişkilerin gelişmesine vesile olmasını temenni etti.

Irak Büyükelçisi Hasan El Cenabi ziyaret sonrasında ATSO Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda, yumurta sektöründe faaliyet gösteren iş insanları ve sektör temsilcileriyle Irak’a ihracat, ikili ilişkilerde yaşanan sıkıntılar ve çözüm önerileri noktasında istişarelerde bulundu.

Toplantıda yumurta üreticileri sıkıntılarını ve taleplerini Büyükelçi Hasan El Cenabi’ye iletti.  Irak Büyükelçisi sıkıntı ve talepleri not ederek, gereğinin yapılması noktasında destek olacağını söyledi.