İYİ PARTİ AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANI MEHMET İNKAYA'DAN BASIN AÇIKLAMASI



""Herkesi saygı ve sevgiyle selamlarım.Dün şehadetlerini duyduğum,Bingöl’de Ast. Halil Ulaş Yıldırım'a Şırnak’ta bomba uzmanı Esma Çevik Esma Çevik Dinar İlçemiz Haydarlı nüfusuna kayıtlı Ramazan Çevik'in eşi İyi Parti Sultanhisar Kurucu İlçe yönetim kurulu üyemiz Hüseyin Akgün'ün kızıdır.

Aynı olayda şehit olan Kemal Sayar'a Allahtan rahmet  Yüce Türk Milletine sabır ve başsağlığı dileriz.

Bomba patlaması olayında 7 Mehmetçiğimiz de gazi olmuştur .Onlara da Allahtan acil şifalar dileriz.

Bu gün İnsan Hakları Günüdür .İnsan hakları tüm insanların sahip olduğu temel hak ve özgürlüklere denir.

İnsan hakları ırk .millet,etnik köken,din ,dil,ve cinsiyet ayırımı gözetmeden tüm insanların  yararlanabileceği haklardır.Bu hakları kullanmakta herkes eşittir.Hem insani anlamda hem dini anlamda hem de milli anlamda insan haklarına saygı gösterilmelidir.İnsan hakları gönümüz kutlu olsun.

Mahalli basınımızda çöp konteynırlarının mahallelere tekrar konulacağı ile ilgili bir haber okuduk.

Haliyle şaşırdık!Yaklaşık yirmi yıllık bir çalışmanın sonucunda ,poşetli çöplerini saatinde bırakmayı öğrenip davranış haline getiren insanımıza ‘’Geri dönüyoruz’’ demenin ne anlamı var? Siz ilimizi çevre koruma anlamında ileriye götüreceğinize eski model çöp saklamayı düşünüyorsunuz.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet Zeybek Bey  ‘’Eyy Hemşerilerim lütfen çöplerinizi sınıflandırınız’ Cam çöpleri mavi torbalara ! Yiyecek atıklarını sarı torbalara ! Kağıt ve benzerlerini beyaz torbalara Diğer atıkları kırmızı torbalara koyun diyeceğinize ! Yazın sinek toplayan,evcil hayvanların devirdiği, etrafa  yazın kötü kokular yayan konteynırları geri getiriyorsunuz .

Yazık size yazık !1999-2000 ve daha sonraki yıllarda Afyonkarahisar Belediyesi bu renkli poşetlere çöp koyma uygulamasını başlatmıştı.İnanmayan mahalli gazete arşivlerine bakabilir.Bu konteynırlara  çöp toplama işinden vazgeçin deriz.Bu günlerde bir başka konu  AKP milletvekilleri ve Belediye Başkanının dert dinlemeleri.

Sayın yetkili ve sorumlular, dert dinliyorlar.Sadece dinliyorlar!Beyefendiler! Devlet ferdin derdine aperatif çözüm aramaz!Kanun ,yönetmelik, tüzük, genelgelerle toplu çözüm bulur.

Ali Beyin şahsi derdine çözüm bulurken, Veli Beyin hakkı da yenmiş olabilir.

Dertlere de  hangi partili oluşlarına göre çözümler bulunmaz.

Ayıp olur.Siz Devleti temsil ediyorsunuz! Seçildikten sonra(  A ) Partili ( B) Partili diye sorunlar çözülmez.

Beni seven bin yaşasın Beni sevmeyen ne olursa olsun denmez.

Bakın size buradan sesleniyoruz! Milletin kantarı belindedir.İlk seçimlerde sizi tarihe gömebilir.

17 yıldır yaptığınız iş ve işlemler bir bir yüzünüze vurulur.Ey AKP iktidarı askeri ücretliyi namerde değil merde de muhtaç etmeyiniz.Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşlardan ihtiyaç sahiplerini gruplayarak erken emeklilikte yardımcı olabilirsiniz.Emeklilere  ana ihtiyaç maddelerine yapılan zamlar oranında zam yapınız !

Hatta biraz fazlasını yapın da gurbette çalışan evladını ziyarete gidebilsinler.

 

İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı

Mehmet İnkaya