AFYONKARAHİSAR (AA) – Afyonkarahisar’da, Mustafa Doğan (25) bir hafta önce nişanlandığı Fatma Betül Budak’a ilginç evlilik teklifinde bulunmak için bir pastanenin teras katına üzerinde ”Seni çoooook seviyorum, benimle evlenir misin-” yazılı pankart astı. Öğrenim gördüğü Kütahya’dan Afyonkarahisar’a gelen Doğan, daha önce anlaştığı pastanenin ters katına hazırlattığı pankartı astı. Daha sonra nişanlısıyla buluşan ve pastane önüne gelen Doğan, burada evlenme teklifini gerçekleştirdi.
Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta gerçekleştirilen nişan töreninin ardından nişanlısı Budak’a evlilik teklif etmeyi düşündüğünü ancak gerçekleştiremediğini söyledi.
Nişanın ardından evlilik teklifinde bulunmadığı için sürekli farklı ve ilginç teklifler araştırdığını ifade eden Doğan, şöyle konuştu:
”Uzun süredir unutulmaz bir evlilik teklifi yapmak için düşünüyordum. Çok farklı teklifleri düşündüm ancak hiçbirini gerçekleştiremedim. 4-5 ay sonra düğünümüzün olması da beni biraz daha acele etmeye zorladı. Arkadaşlarımla düşündük ve böyle bir teklife karar verdik. Çok güzel oldu.”
Doğan’ın nişanlısı Fatma Betül Budak da böyle teklifi görünce çok şaşırdığını söyledi.
Üniversite yıllarında tanıştıklarını anlatan Budak, ”Bu kadar uğraşmasına gerek yoktu. Benim için asıl önemli olan onun varlığı. Sabah erken saatlerde sürpriz yapmak için gelmiş. Çok mutlu oldum” dedi.