Sandıklı Meslek Yüksek Okulu ve Sandıklı Belediyemiz tarafında Sandıklımıza yeni gelen öğrenci kardeşlerimize oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Sandıklı Meslek Yüksek Okulu ve Sandıklı Belediyemiz tarafında Sandıklımıza yeni gelen öğrenci kardeşlerimize oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Bu program çerçevesinde Sandıklı Belediyesi tarafından; Sandıklı’nın tarihi ve kültürel yerleri olan Kent Meydanı, oyuncak müzesi, konaklar, bedesten çarşısı, kültür evi ve Yunus Emre gezisiyle başlayan program, Sandıklı Meslek Yüksek Okulumuz tarafından düzenlenen Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ve Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar’ın katıldığı eğitim ile sona erdi.

Sandıklı Meslek Yüksek Okulumuzda saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan program, Sandıklı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar’ın yaptığı açılış konuşmasıyla devam etti. Konuşmasında bugün üniversitenin oryantasyon eğitiminin dışında yeni bir akademik yılın daha başlangıcını kutladığını belirterek, tüm başlangıçlar gibi bunun da yeni bir merak yeni bir umut, heves ve coşku demek olduğunu söyleyen Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ve Kaymakam Eflatun Can Tortop’a teşekkürlerini iletti.

Programın sonunda konuşan Başkan Mustafa Çöl ve Kaymakam Eflatun Can Tortop ise öğrenci kardeşlerimizin sorunlarını, isteklerini ve çözülmesi istedikleri problemleri kendilerine iletmeleri halinde bunun takipçisi olarak en kısa zamanda çözülmesi için gereken bütün desteği vereceklerinin altına çizerek ilçemize hoşgeldiniz dileklerinde bulundular.

Eğitim Sandıklı Meslek Yüksek Okulumuzun önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.