Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin 2023 yılının Haziran ayında yapılacağını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin dediği gibi, ‘Cumhur İttifakı’nın 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

 

Ağustos ayında 17 ilçede Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe kongrelerinin tamamlandığını söyleyen İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez ilçe kongresinin ise önümüzdeki haftalar yapılacağını söyledi. Kocacan, “Türk’ün zafer ayı olan Ağustos ayında 17 ilçe de kongrelerimizi tamamladık. 26 Ağustos’ta Şuhut ilçesinde başlayan kongrelerimiz 29 Ağustos da sone erdi. Şimdiye kadar görev yapan ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz. Yeni seçilen ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine başarılar diliyoruz. Yakın bir zamanda Merkez ilçe kongremizi yaptıktan sonra İl kongremizi gerçekleştireceğiz.”

 

“Cumhur İttifakı’nın 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır”

“Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin işaret ettiği gibi Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin 2023 yılının Haziran ayında, yani zamanda yapılacaktır” diyen Başkan Kocacan, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’nin gelecek ümidi, sosyal, siyasal ve ekonomik güvencesi, stratejik gücüdür. Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin dediği gibi ‘Hiç kimse boş hayale kapılmamalıdır’ 2023 yılında yapılacak olan seçimler zamanında yapılacaktır. Cumhur İttifakı geceyi gündüze katarak devletine, milletine, geleceğin parlak nesillerine huzurlu, istikrarlı, iç ve dış sorunlarını en aza indirmiş, refaha ve gelişmişliğe ulaşmış bir ülke kazandırmanın heyecan ve hedefindedir. Bunu da istiklal için birlik, istikbal için dirlik anlayışıyla hayata geçirecektir. Cumhur İttifakı’nın 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayı bellidir, o isim de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milliyetçi Hareket Partisi ise bu amaç doğrultusunda sonuna kadar çalışacak, milletimizin tertemiz iradesinden ilhamını alarak gereğini şimdiden tam ve eksiksiz şekilde ifa edecektir.''

 

“Hem masada hemde sahada istediğin alan bir ülkeyiz”

Türkiye’nin içeride ve dışarıda önemli mücadeleler verdiğini de sözlerine ekleyen Başkan Kocacan, “Türkiye bugün pandemi ile savaşırken diğer tarafta Suriye’de, Kuzey Irak’ta, Mavi Vatan diye ifade ettiğimiz Akdeniz’de ve Karadeniz’de ciddi manada bir mücadele içindedir. Şuan Türkiye sözü dinlenen bir ülke konumundadır.  Hem masada hemde sahada istediğinİ alan bir ülkeyiz.”