İL YÖNETİM KURULU TOPLANTISI EMİRDAĞ’DA YAPILDI

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Her ay bir ilçede İl Yönetim Kurulu toplantısını yapan AK Parti İl Başkanlığı, bu ayki toplantısını Emirdağ ilçesinde İlçe başkanlığının ev sahipliğinde İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven’in başkanlığında gerçekleştirdi.

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İl Yönetim Kurulu toplantısının Emirdağ İlçesinde İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirdi. İl Başkanı Yurdunuseven ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu ve teşkilat mensupları tarafından karşılandı. İl Yönetim Kurulu üyeleri Afyonkarahisar’da görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren İlçe Başkanı Koyuncu, Anayasa değişikliği referandum çalışmasına hazır olduklarını belirtti. Parti çalışmaları ve ilçeye yapılan yatırımlardan bahseden Koyuncu, “Sizleri ilçemizden görmekten büyük bir mutluluk duyduk. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Anayasa değişikliği için yapılacak olan referandumda da ilçemizin en yüksek ‘Evet’ oyunu vereceğine inanıyorum. Teşkilat mensuplarımızla birlikte belde, köy ve mahalle demeden çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin geleceğine ve sistemin işlev bir hale gelmesine evet diyoruz” dedi.

 

SİSTEM İŞLEV HALE GELECEK

 

Her ay bir ilçede İl Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdiklerini dile getiren İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, Emirdağ ilçe başkanı Serkan Koyuncu ve teşkilat mensuplarına ev sahipliği yaptıkları için teşekkür etti. Anayasa değişikliği referandumu ile ilgili bilgiler veren Yurdunuseven, değişikliğin amacının tıkanan sistemin işlev hale gelmesi olduğunu söyledi. Yurdunuseven, “Bu bir rejim değişikliği değildir. Bu sistemde bir tıkanma söz konusu idi. Sistemin işlev bir hale getirilmesi için anayasa değişikliği önemli. Her zaman ifade ettiğimiz gibi ‘Milli İrade’ baş üstündedir ve saygı duyacağımızı defalarca belirttik. Milli irade ne derse o olacaktır” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından İl Yönetim Kurulu toplantısı toplu fotoğraf çekim ile sona erdi.