İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN Kadınana İmam Hatip Ortaokulu ve Abdurrahim Mısri Ortaokulundaki mesleki çalışma seminerini sürdüren öğretmenlerimizi ziyaret ederek eğitim öğretim dönemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.



İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN Kadınana İmam Hatip Ortaokulu ziyaretlerinde Okul Müdürü Alaattin YILMAZ'dan 2018-2019 eğitim öğretim döneminin değerlendirilmesi, son sınıf öğrencilerimize yapılacak tercih rehberliği, yeni dönem öğrenci kayıtlarında eşdeğer okullarımızla işbirliği konularında bilgiler alarak tavsiyelerde bulundu.



Öğretmenlerimizle sohbetlerinde özverili çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür eden YALÇIN; " Bakanlığımızca yapılan düzenlemelerle yeni eğitim öğretim çalışma takvimi modelinde tatil ve okul zamanlarının daha dengeli, verimli bir şekilde oturtulması hedefleniyor. Yapacağınız 11 haftalık yaz tatilinden dinlenmiş olarak dönmenizi önemsiyoruz. Yeni eğitim öğretim döneminde de öğrencilerimize akademik bilgilerin yanı sıra ahlaki değerlerimizin kazandırılmasına önem vereceğiz. Hepinize sağlıkla geçireceğiniz iyi tatiller diliyorum" dedi.



Sonrasında Abdurrahim Mısri Ortaokulumuzu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN, öğretmenlerimizin mesleki çalışma seminerinde düzenledikleri akıl oyunları etkinliklerine katıldı. Okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimizden etkinlikler hakkında bilgiler alarak bazı oyunları öğretmenlerimizle oynadı. Öğretmenlerimize yıl süresince yürüttükleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek dinlenecekleri bir tatil süreci geçirmeleri temennisiyle ziyaretini sonlandırdı.