Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü  Sağlık çalışanların Corona virüsünden korunması amacıyla Kocatepe Ortaokulu atölyesinde 3 boyutlu yazıcılar ile 100 adet siper maske üretilip,  İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Duran ve Uzm. Dr. Oktay Özel'e teslim edildi.Yapılan törende İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Duran, Uzm. Dr. Oktay Özel, Kocatepe Ortaokulu Müdürü Tahsin Savaş, Müdür Yardımcısı Bekir Koyuncu,  Şehit Sami Çifci İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zafer Balı, Müdür Yardımcısı Veysel Çıvgış, BT Öğretmeni Murat Kireçlipınar hazır bulundular.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini belirterek Koronavirüs ile mücadelede ülkedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları gibi Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de sağlık çalışanlarının yanında olduğunu belirtti.

Metin Yalçın, "Koronavirüs ile mücadele kapsamında sağlık çalışanlarımızın kullanması için 3D yazıcılarla ilk etapta üretilen 100 adet siper maskeyi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimimiz Opr. Dr. Mehmet Duran'a teslim ettik. Bu süreçte sağlık çalışanlarımızın ihtiyacını karşılamak için üretimimiz devam edecek." dedi.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'a ve üretimde emeği geçen eğitim çalışanlarına teşekkür eden Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Mehmet Duran "Millet olarak birlik ve beraberliğimizin arttığı bu dönemde sunduğunuz destek bizleri çok mutlu etti. Bu güzel çalışma için şahsım ve sağlık çalışanları adına çok teşekkür ediyorum." dedi.