rnVali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında Emir Murat Özdilek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılan toplantıya Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde



Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında Emir Murat Özdilek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Erhan Günay, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Toplantının açılışında İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, toplantısının gündem maddeleri hakkında bilgiler verdi.

 

Daha sonra konuşma yapan Vali Mustafa Tutulmaz; “İlimizin bir yıllık eğitim sürecinde elde ettiği başarılar, yaptığı çalışmalar ve benzeri hususların değerlendirildiği ve önümüzdeki döneme yönelikte görüşlerin öne sürüldüğü, politikaların oluşturulduğu ve bunların takibinin yapıldığı bir toplantıda beraberiz. Eğitim artık çağımızın olmazsa olmaz bir kavramıdır, bunun içini iyi doldurmamız lazımdır. Dünya o kadar hızlı değişiyor ki geçmiş yüz yıla ait bilgiler artık bulunduğumuz coğrafyada, bulunduğumuz çağda anlık, günlük değişiyor. Bizim devamlı ayakta durabilmemiz için eğitime, bilgiye her gün daha fazla önem vermemiz gerekir. Başarı ancak bütün güçlerin aynı hedefe yönelmesi ile mümkündür. Bizlerin sadece öğrencilerin eğitimine değil bir taraftan da velilerimizi de bu alanda daha fazla gayret sarf etmelerini sağlayacak birebir ilişkiler ile kurslara yöneltmeliyiz. Öğretmenlerimize aslında bir taraftan öğrencilerimizi motive ederken bir taraftan da velilerimizi motive etme görevi de düşüyor. Bu duygu düşünceler ile toplantının hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki yıl daha iyi, daha güzel başarılı hususları tartışıyor ve değerlendiriyor oluruz diyorum. Hepinize selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Vali Mustafa Tutulmaz’ın konuşmasının bitiminde İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısının gündeminde bulunan maddelerin görüşülmesi ile toplantı sona erdi.