İL DIŞINA ÇIKIŞLARI BİTİRECEĞİZ Gün FM’de yayınlanan Sağlık Olsun programının bu haftaki konuğu Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran oldu
Gün FM’de her Perşembe yayınlanan Sağlık Olsun programının bu haftaki konuğu Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran oldu.
Programda yeni hastane hakkında bilgi veren Duran, nükleer tıp ile tedaviye başlandığında il dışı sevklerin biteceğine değindi. 75 bin metrekare ile Afyonkarahisar’ın en büyük kapalı alanı ve otomasyon sistemine sahip yeni devler hastanesinin akıllı bina sistem özelliğine sahip olduğunu söyleyen Op. Dr. Duran, şunları söyledi:
“Hastanemizin yeni binasında hizmet vermeye başlaması ile birlikte yatak sayımız 600 yatağa çıkarılmış, uzmanlık branşlarında da çeşitliliğimiz artmıştır. Yeni hastaneye taşınmamızla hastalarımızın tetkik için beklemelerini en aza indirmek amacı ile ikinci bir tomografi cihazı kurulmuştur. Kemik ölçüm cihazımız yenilenmiş, taş kırma cihazımız kurularak hastalarımızın hizmetine sunulmuştur. Nükleer tıp birimimiz açıldığında il dışı sevklerde sona erecek ve vatandaşımıza kendi şehrinde hizmet vermeye devam edeceğiz. Acil servisimiz pratisyen doktorlarımızla hizmet vermekte, servislerimizde belirli branşlarda uzman doktor nöbeti tutulmakta ve hastanemizde temel branşlarda 24 saat uzman doktor bulunmaktadır.”