Yerel seçime iki aydan az bir süre kala Olucak Mahallesi’ndeki vatandaşlar ile buluşan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, adeta miting havasında mahalle toplantısı düzenleyerek gövde gösterisi yaptı. Zeybek, iktidarın gücü arkalarına alınmadığı takdirde Afyonkarahisar’a hükümet tarafından hiçbir yatırımın gelemeyeceğini ifade etti.



AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, Olucak Mahallesi’nde mahalle toplantısı düzenledi. Toplantıya katılımın yoğun olması nedeniyle adeta miting havasına dönüştü. Zeybek’i dinlemeye gelen yüzlerce vatandaş sloganlar atarak destek verdi. 



31 Mart yerel seçim sloganında ‘Gönül Belediyeciliği’ olduğunu söyleyen Zeybek; “Yeni projelerimizle halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Ama her ne kadar büyük projeler yapsak da halkımızın gönlüne girmediğimiz müddetçe mahallelerimizi altınla da kaplasak kıymeti yok. Onun için yeni dönemdeki hedefimiz gönül belediyesi ile sizin huzurunuza girip problemleri mahallinde çözeceğiz. Ahmet amcanın, Ayşe teyzenin derdi nedir diye yanınıza geleceğiz. Mahalle muhtarlarımızla istişare yapacağız. Sorunları en kısa zamanda çözeceğiz inşallah. Projelerimizde birlikte şehrimizin silüetini, görüntü kirliliğini azaltmak ve daha iyi bir konuma getirmek için çalışacağız” şeklinde konuştu. Olucak Mahallesi’ndeki konuşmanın ardından mahalle sakinleri tarafından AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek’e Türkmen poşusu takılmasıyla program sona erdi.>>>Gazete3