Afyonkarahisar Belediyesi tarihinin ilk köprülü kavşağını Uydukent’i İzmir Yoluna bağlayan Necmettin Erbakan Köprülü kavşağını hizmete alarak hayata geçirmişti. Belediye bu kez de şehir merkezini Fuar Alanı’na ve Uydukent’e bağlayarak şehir trafiğini büyük oranda rahatlatacak.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

ÜST GEÇİT KÖPRÜ ÇALIŞMALARI TAM GAZ

 

         Afyonkarahisar Belediyesi şehir trafiğini rahatlatmaya yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.  Belediye Başkanı Burhanettin Çoban dönemiyle birlikte tarihinin ilk üst geçit projesini İzmir Yolunu Uydukent’e bağlayan Necmettin Erbakan Köprülü Kavşağını hizmete alan Afyonkarahisar Belediyesi, ikinci köprülü kavşağını da  hizmete alarak şehir trafiğini büyük oranda rahatlatmayı planlıyor.

 

             Seyfi Demirsoy Caddesi üzerinde yapımına başlanan üst geçit köprülü kavşakta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.Kavşağın tamamlanması ile birlikte şehir merkezine en yakın yerden Fuar Alanı’nı, gıda sitelerini, Toptancı Haline ve Fuar Pazar alanına bağlantı sağlanacak. Yine bu köprüyle birlikte tamamlanacak olan yol ağlarıyla Sahipata’dan Uydukent’e bağlantı oluşturulacak. Böylelikle Ankara istikametinden, Devlet Hastanesine ve Üniversite’ye gitmek isteyen sürücüler, şehir merkezine girmeden Uydukent’e ulaşabilecek

 

             20 Metre genişliğinde 380 metre uzunluğunda gidiş geliş çift şerit olacak üst geçit çalışmalarının 2018 yılı içerisinde tamamlanması bekleniyor.