Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Salih Kuyumcuoğlu PARKHAYAT Akşehir Hastanesinde hasta kabulüne başladı. Üçüncü çocuk hastalıkları uzmanı Şubat ayının 20’sinde PARKHAYAT’da hasta kabulüne başlayacak.

PARKHAYAT Akşehir Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda Çocuk hastalıkları branşında yenidoğan yoğun bakım deneyimli bir uzman kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ileterek Akşehir ve Bölge halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Direktör Harmanda; bölge halkının taleplerini bir bir yerine getirdiklerini söyleyerek Şubat ayının 20’sinden itibaren üç çocuk hastalıkları uzmanı ile çalışacaklarını böylelikle 14 yataklı yenidoğan yoğun bakım ünitesini bölgenin hizmetine sunacaklarının bilgisini verdi.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Salih Kuyumcuoğlu kimdir ?

Uzm. Dr. Salih Kuyumcuoğlu Mart 1978 yılında Trabzon Merkez Gölçayır Köyü’nde doğdu. Ondokuz Mayıs üniversitesi tıp fakültesini bitirdikten sonra çocuk sağlığı ve hastalıkları ihtisasını KTÜ’de tamamlamıştır. Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde zorunlu hizmetinin bitmesinden sonra 3 yıl Erzurum’da özel bir hastanede görev yaptıktan sonra Şubat 2019 itibariyle PARKHAYAT Akşehir hastanesinde hasta kabulü yapmaya başlamıştır. Uzm. Dr. Salih Kuyumcuoğlu Evli ve 3 çocuk babasıdır.