Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında, meydanlarda "Afyon" tartışması yaşanıyor!..

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında, meydanlarda "Afyon" tartışması yaşanıyor!..



İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın "Sana ne oluyor Meral Hanım, hani sen milliyetçiydin ya, hani ülkücüydün ya… Ne oldu sana? Bir anda istikametini kaybettin. Önce bir kendine gel. Biz partimizi kurarken bizi de sattı bu kadın. Bir anda kayboldu. Benimle beraber partimizi kurarken belli yerlere geldi, ondan sonra Afyon’da ortadan kayboldu. Böyle birisi bu. Bunu herkesin bilmesi, tanıması lazım. Bunlara güven olmaz, bunlarla bir yere varılmaz.”" sözlerine yine miting meydanında cevap verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dünkü Tokat mitinginde bu sözlere cevap verdi. Akşener, ""Türk milliyetçiliğini ayağının altına aldı, 'Ülkücüler zaten Fatiha bilmezdi'. Soru bir, 'Türk milliyetçiliğinin üzerinden ayağını kaldırdın mı? İki, bu ülkücüler Fatiha'yı öğrendi mi, okuyorlar mı artık, öğrendiler mi? Üç, bu dört tek neye ait? Şu Türk sözünü bir söyle. Söz güzellik yapacağım. Şimdi söyleyemedi, bugün sosyal medya hesabından, hem de Cumhurbaşkanlığı hesabından tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek milleti açıklamış içinde Türk sözü yok. Hani bana televizyonda dedin ya 'Afyon'a gelmedi, bizi sattı, gitti' diye. Şimdi cevap vereyim; muhterem sen Afyon'daki toplantında, tüzüğünde ve programında 'Türk sözü geçsin mi, geçmesin mi, kaç kere geçsin' diye oylattın mı, oylatmadın mı? Oylattın. Sayın Erdoğan, bir gün ağzından 'Ne mutlu Türk'üm diyene' de, söz veriyorum Üsküdar'da adayınıza oy vereceğim. Yapacağım güzellik o." dedi.