Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

 

 

 

Yeminli Tercümede Gereksinimler

Doğru ve eksiksiz çeviri gerek duyulan her alanda hayati önem taşımaktadır. Ana dilinizden başvuru yapacağınız, evrak teslimi gerektiren ve hayatınızın bir sonraki aşamasında birer köprü görevi görecek basamakları tırmanmanız için hedef dile taşınacak metinlerin doğru bir şekilde aktarılması ve yerelleştirilmiş karşılıklarının bulunması gerekmektedir. Yeminli tercüme ve noter onayı devreye girdiğinde fiyat ve performansın birbirini dengeleyecek ölçüde, kaliteli nitelikte olmasını öncelemek birincil kriterler arasındadır. Çevirimvar Online Tercüme Bürosu 2016’dan beri, yıllardır bu kriterleri karşılayan, müşteri memnuniyetini merkezine alan bir hizmet vermektedir. Çevirimvar’ı yeminli tercümeye dair A’dan Z’ye bilgi almak, piyasa fiyatlarını değerlendirmek ve ihtiyaçlarınıza yönelik bir çeviri hizmeti tesis edilmesi için tercih etmeniz işten bile değildir.

Süreç Nasıl İşler, Neler Aranmaktadır?

Yüksek lisans, doktora, burs, oturma izni, vize başvuruları, hesap dökümü, pasaport, öğrenci belgesi, diploma ve diploma eki gibi kurum ve kuruluşlar tarafından talep edilen, hassasiyetle incelenmesi ve çevrilmesi gereken dokümanlarınız prosedür gereği yetki makamlarına ulaştırılır ve bu yüzden olumlu ve olumsuz en ufak detayda tüm süreciniz etkilenebilmektedir. Orijinal, fotokopi veya görsel taraması olarak ulaştırılan kaynak metinler belirlenen zamana göre yeminli çevirmenlere atanır, bu süreçte muhataplar teslimat zamanı, fiyatlandırma ve varsa ek bilgiler konusunda bilgilendirilmektedir. Çeviri sürecinde metinler için şablonlar oluşturulmakta ve uluslararası geçerlilikleri teyit edilmektedir. Yeminli tercüme hizmeti ve noter onayı bu gibi belgeler için kritiktir. Eğer talep ediliyorsa gerekli kaşeleme büronun anlaşmalı olarak çalıştığı noterlere göre yapılır ve teslimat hızlı yönlendirme için e-postayla veya ıslak imzalı belgelerde ise posta aracılığıyla gerçekleştirilir.

Alternatifler Dünyasında Güvenilir Yeminli Tercüme

Çeviri sektörü yıllardır gelişmekte olan ve küreselleşen dünyada yeni çalışma alanları türedikçe çeşitlenen bir alandır ancak isteklerinize en uygun ve en güvenilirini bulmak sıkı bir araştırma gerektirmektedir. Kolay erişilebilir ara yüzü ve teknik ekibiyle hızlı bir aramayla dönüş sağlayan Çevirimvar Online Tercüme Bürosu, uzman çevirmen kadrosuyla metne sadık, anlamda akıcı, hedef dilde çeviri kokmayan profesyonel bir çeviri hizmeti sunmaktadır. Aynı zamanda ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi kalite standartlarına göre temellendirilmiş, dosyalarınızdaki kişisel veri gizliliğini gözeten, bütçenize ve zaman kısıtlamanıza uygun olarak işleyen ve çeviri sürecini bizzat takip edebileceğiniz bir sistem vaat etmektedir. Fiyatlandırmada her belgeye özgü ölçütleri dikkate alarak, hiçbir detay atlanmadan bir tablo çıkartılmakta ve kimi belgelerde sabit fiyat politikası benimsenmektedir. Piyasadaki asgari tutarları sağlayarak, çevirmenlerinin iş gücü karşılığını vererek ve fahiş fiyatlandırmadan kaçınarak adil bir tutum izleyen platform kendisini ulusal ve uluslararası zeminlerde kanıtlamıştır. Dolayısıyla, ücretsiz revize imkânı da sunan platformla iş birliği yürütmek ve ISO güvencesiyle sertifikalandırılmış çevirilerinizi vakitlice teslim almak için Çevirimvar’ı ziyaret etmekten imtina etmemenizi şiddetle tavsiye ederiz.