rnrnİHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA YARDIMIrnAfyonkarahisarlı hayırseverler aracılığıyla Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, 411 aileye, içerisinde 25 kalem malzemenin bulunduğu gıda paketi dağıtıldığı bildirildi.rnAfyonkahisar ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA YARDIMI
Afyonkarahisarlı hayırseverler aracılığıyla Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, 411 aileye, içerisinde 25 kalem malzemenin bulunduğu gıda paketi dağıtıldığı bildirildi.
Afyonkahisar Belediyesi Yardım Birimi ile birlikte tek çatı altında birleşen Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarını sürdürüyor. Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında eşi cezaevinde olan ailelere, Şubat, Haziran ve Ekim aylarında eşi vefat etmiş ya da eşinden ayrılmış kişilere, Mart, Temmuz ve Kasım aylarında engelli bireylere, Nisan, Ağustos ve Aralık aylarında ise ihtiyaç sahibi yetim ve öksüzlere yardım eli uzatıldığı ifade edildi.
Ocak ayında, eşi cezaevinde olan 56 kişiye gıda paketlerini ulaştıran Yarım Elma Derneği’nin Şubat ayında ise eşi vefat etmiş ya da eşinden ayrılmış vatandaşların gıda paketlerini de dağıtmaya başladığı kaydedildi. Şubat ayının sonuna kadar 411 dul vatandaşa gıda paketi dağıtılmasının planlandığı belirtildi.
Yardım paketlerinin dağıtılmasını yerinde gören Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Yarım Elma Derneği Başkanı Bekir Demirayak paketlerin dağıtılmasına yardımcı oldu.