İhsaniye Turizm Meslek Lisesi, Muharrem ayının son gününde; eğitimcilere, öğrencilere ve velilere aşure etkinliği düzenledi.



Okul öğretmen  ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı aşure, okulun öğle arasında; İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlden katılan Milli Eğitim yöneticileri ve okul müdürlerinin katılımı ile öğrenci ve velilere,eğitimcilere ikram edildi.



Aşure ikramı öncesi yine okul öğretmen ve öğrencilerinin kendi elleri ile yaptıkları yemekler davetlilere ikram edildi. Okul öğretmen  ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı aşure davetlilerden ve öğrenci ile velilerden tam not aldı. Aşure etkinliğine; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Fevzi Özdemir, Mustafa Koçak, Hikmet  Tuncer, Adem Karakelle,Güngör Ayaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sarıtaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Afyonkarahisar Merkez’den okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler  katıldı. İhsaniye Turizm Meslek Lisesi Müdürü Lokman Özkul; aşurenin bereket olduğunu,birlik beraberliği pekiştirdiğini ve ikramın güzelliğinin hayatlara yansıdığını ifade etti. Katılanlara ayrı ay teşekkür eden Özkul, daha nice aşure etkinliklerinde beraber olma temennisini dile getirdi. Protokolün kendi elleri ile aşure dağıtımı ile program sona erdi.