Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine atanan Kaymakam Muhammet Kaya, ilk asli görev yerinin İhsaniye olduğunu ve bu nedenle heyeanlı olduğunu belirtti.rnrnİhsaniye’nin potansiyeli çok yüksek olan bir ilçe ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine atanan Kaymakam Muhammet Kaya, ilk asli görev yerinin İhsaniye olduğunu ve bu nedenle heyeanlı olduğunu belirtti. İhsaniye’nin potansiyeli çok yüksek olan bir ilçe olduğunu ifade eden Kaya, “Yeni göreve başlayan tüm idari mülki amirler böylesi ilçelerden göreve başlıyor. Bu beşinci sınıf ilçeler çoğunlukla bir kaç belde ve bir kaç köyü olan ilçeler oluyor. Ancak İhsaniye’ye baktığımızda bu durum çok daha farklı” dedi.
İhsaniye için planlarını anlatan Kaya, “İhsaniye ilçesi potansiyel olarak çok büyük bir ilçe. Özellikle turizme ve termal tesislerin yoğun olduğu bir ilçe. Bu açıdan bakarsak İhsaniye, beşinci sınıf ilçeden çok daha yüksek statüye sahip olan bir ilçe olduğunu düşünüyorum. Benden önceki kaymakamlar, İhsaniye turizmi açısından birtakım faaliyetler başlatmış. Bu faaliyetleri en iyi şekilde sürdüreceğim. Gerek eğitim gerek sağlık gerekse turizm açısından İhsaniye’yi Afyonkarahisar ve Türkiye’de önemli bir nokta haline getirmeye çalışacağız. Frig Vadisi ve Türkiye’nin en iyi termal kaynakları bu bölgede yer alıyor. Dolayısıyla bu zenginlikleri en iyi şekilde kullanmak için bizler çalışma yapacağız” diye konuştu. LOKMAN AKINCI (İHA)