İHRACAATÇILARIN TALEPLERİ AKTARILDI

Gözden kaçırmayın

Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..Afyon'da piyasalar güne nasıl başladı?..

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) Afyonkarahisarlı üyesi Üyesi Hüseyin Şehitoğlu da toplantıya iştirak etti.  Türkiye ihracatçılar Meclis (TİM) Üyesi hemşehrimiz Hüseyin Şehitoğlu, çalıştayın Türkiye ihracatımız için son derece verimli bir çalışma olduğunu, sektörlerin talepleri ve beklentilerini n ilk ağızdan devlet yetkililerine sunulması imkanı sağlandığını bildirdi.

Ayrıca Türkiye İhracatçılar Meclisi Delegelerinin talepleri ve beklentilerinin de özel bir oturumda devletin en yetkili isimlerine aktarıldığını belirten Şehitoğlu, çalıştay hakkında şunları söyledi:

“Bu ekonomik dalgalanmaların üstesinden gelebilmek için sanayicinin, üreticinin, ihracatçının ne denli önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Türkiye’nin yeni bir ruh ve yeni bir şuurla bir anlamda ekonomik seferberlik içinde olması gereken bu günde ihracatçıya devletin gösterdiği değer ve ilgiden son derece memnun olarak çalıştayı bitirdik. Devletin en yetkililerine direkt ulaşabildiğimiz bu program eminim ki ihracata çok daha yenilikler ve hız getirecektir. Çalıştay çok verimli oldu, başkanımız İsmail Gülle’ye de bu çalıştayı düzenlediğinden dolayı teşekkür ederim” dedi.