Bu tanıtım, Afyonhaber'in katkılarıyla bedelsiz olarak yapılmaktadır.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Bu tanıtım, Afyonhaber'in katkılarıyla bedelsiz olarak yapılmaktadır.

Ülkemizde uyuşturucu madde kullanımı giderek artıyor. Gençlerimizi bu bataklığa çekenler, sürekli daha küçük yaştaki çocuklara ulaşıyor. Madde kullanımının sonu ise çoğunlukla ölümle bitiyor.

İHH olarak uyuşturucu madde bağımlısı vatandaşlarımızı kurtarmak ve yeniden hayata kazandırmak için harekete geçtik. Bu konuda, 2018 yılından bu yana lisedeki gençlerimizle bilinçlendirme konferanslarında bir araya geldik. Şimdi ise bağımlı vatandaşlarımızı kurtarmak için yeni bir proje hayata geçirdik. Bağımlılıktan kurtulmak isteyen kişilere yeme içme, barınma, rehabilitasyon ve psikolojik destek hizmeti vererek ellerinden tutacağız. Bağımlılıktan kurtulduktan sonra ise değerler eğitimi ve sosyal etkinliklerle yeni bir hayat kurmalarına destek olacağız.

Bağımlılıktan kurtulmada psikolojik ve sosyal desteğin önemi çok büyük. Eğer ellerinden tutmazsak gençlerimizi ve geleceğimizi kaybetmeye devam edeceğiz. Gelin, bağımlı vatandaşlarımızı bu beladan kurtulmasına vesile olalım. Birlikte başarabiliriz.

DESTEK OL