İGM Başkanı Burhanettin Çoban ve Meclis Üyeleri, köylerin ihtiyaçları ve yapılan çalışmaları yerinde tespit etmek için başlattığı köy gezilerini sürdürüyor.


İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban, beraberinde İGM Üyeleri Ferda Ertürk, Nurettin Birliktir, Mustafa Yılmazaslan ve Ali Karkı ile birlikte Merkeze bağlı Bayramgazi, Köprülü, Saraydüzü ve Saadet köylerini ziyaret etti.  Köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Çoban ve Meclis Üyeleri, köylülerle sohbet edip köy halkı ve muhtarlardan köylerin sorunları hakkında bilgi aldı.

“Sorunların Çözümü İçin Elimizden Geleni Yapacağız”
Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çoban; sorun ve sıkıntılarını dinleyerek köylerin sorunlarının çözümü için İl Genel Meclisi olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Başkan Çoban yaptığı açıklamada; “Köylerimizi devamlı gezerek köy muhtarlarımızla birlikte köylerin sorunlarını yerinde göreceğiz. Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olarak sorunların çözümlerini bulmak. Köylerdeki eksikleri yerinde tespit ederek en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır” dedi.

Köylüler Ziyaretten Memnun Kaldı
Başkan Çoban ve beraberindekilerin köylerine yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Devlet büyüklerimizin köyümüze gelerek bizler ile ilgilenmeleri ve sorunlarımızı dinlemeleri bizleri çok mutlu ediyor.” şeklinde konuştular.

Başkan Çoban, köy gezilerinde öncelikle köy okullarının sorun sıkıntıları ile  köylerin su ve yolları hakkında bilgiler aldı.