Şehit Aileleri ve Gazilere olan yakınlığı ile tanınan ve iki dönem belediye başkanlığı süresince sınırsız destek ve hizmet veren İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti.

Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan Çoban, ziyarette Şehit yakınları ve Gazilerle sohbet ederek, sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Beni aramaktan asla çekinmeyin

Şehit Aileleri ve Gazilerin en küçük sorunlarından dahi Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı sayesinde anında haberdar olduğunu ve gerekli ne yapılacak ise onu yaptığını söyleyen Başkan Çoban, "Benim için öncelikli işlerimin başında Şehit Aileleri ve Gazilerimize hizmet gelir. İki dönem belediye başkanlığım süresince bizlere emanet olan değerli Şehit Aileleri ve Gazilerimiz için en iyi hizmeti vermeye çalıştım. Birlik ve beraberlik içinde her türlü sorunun üstesinden geldik. Bundan sonra da her daim yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Gece gündüz demeden bana ulaşabilirsiniz. Cep telefonum hepinizde var. Beni aramaktan asla çekinmeyin" dedi.

Dernek çalışmaları ve Şehit Aileleri ile gaziler hakkında Dernek Başkanı İsmail Kumartaş'lı dan bilgiler alan Başkan Çoban, Kumartaşlı ve yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Şefkat elini her daim omzumuzda hissettik.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, "Başkanımız Burhanettin Çoban'ın şefkat elini her daim omzumuzda hissettik. Her türlü talep ve sorunumuza titizlikle eğildi ve bizlere yardımcı oldu. Bundan sonraki görevinde de üstün başarılarının devam edeceğinden eminiz ve tüm Şehit Aileleri ile Gaziler olarak Başkanımıza duacıyız. Ziyareti bizleri haliyle memnun etmiştir" dedi.

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, Başkan Çoban, dernekte bulunan Şehit aileleriyle de sohbet etti