rnrnİGM ACZİYET İÇERİSİNDErnrnMilliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, önceki gün İl Genel Meclisi toplantısında yaşanan tartışmalarla ve yapılan hizmetle ilgili sert konuştu. Ertürk, ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

İGM ACZİYET İÇERİSİNDE Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, önceki gün İl Genel Meclisi toplantısında yaşanan tartışmalarla ve yapılan hizmetle ilgili sert konuştu. Ertürk, “İGM maalesef bazı hususlarda gerektiği şekliyle davranamamaktadır. Hizmet üretme noktasında bir acziyet içerisinde olduğunu gözlemledik” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, Kasım ayı İGM toplantılarında önceki gün yaşanan tartışmalar ve yapılan hizmetlerle ilgili açtı ağzını, yumdu gözünü. Ertürk, “Kasım ayı İGM toplantılarında bir birim müdürünün kendi sorumluluğu içindeki işlerin deruhte edilmesi noktasında olaylara tamamen siyaseten yaklaştığını anlamış durumdayız. İGM maalesef bazı hususlarda gerektiği şekliyle davranamamaktadır. Hizmet üretme noktasında bir acziyet içerisinde olduğunu gözlemledik. MHP’li İGM üyelerinin gündeme taşıdığı asfaltlama hususunda birtakım yanlışların olduğunu görmüş bulunuyoruz” dedi. “İL ÖZEL İDARESİ, ACABA NE İŞ YAPIYOR?”
Özellikle Dinar’a yakın Akpınarlı Köyü ile Gemiş Kasabası arasındaki köy yolunun Denizli İl Özel İdaresi tarafından ve İhsaniye tarafındaki bir köy yolunun da Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapıldığını belirten Ertürk, “Afyon İl Özel İdaresi ve çalışanları acaba ne iş yapmaktadırlar. Sayın Valimizin bu meseleyle ilgilenmesi gerektiği kanaatindeyim. Öte yandan Dinar İGM üyemizin gündeme taşıdığı ot üzerine asfalt dökülmesi konusu ilgili birim amiri tarafından da kabul edilmiştir. Afyon İl Özel İdaresi bu kadar zengin mi? Köy yollarımız çamurdan ulaşılamaz haldeyken, yol kenarlarına ot çıkmasın diye asfalt dökülmesini kabul etmek mümkün değildir” diye konuştu. “SİYASETEN YAKLAŞILMASI DOĞRU DEĞİL”
Hizmet üretme noktasında İl Özel İdaresi çalışanlarının olaya siyaseten yaklaşmasını da yanlış buluyorum diyen Ertürk, “Asıl olan kaynakları hizmet maksadıyla kullanarak vatandaşa iletmesidir. Burada bir köy muhtarına, ‘MHP’li üyelerle gelme’ yaklaşımını doğru bulmuyoruz. Sayın Valimizin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterinin olaya hassasiyetle yaklaşması kanaatindeyim. Hizmet noktasında siyasi tercihler belirleyici olmamalıdır, ihtiyaçlar belirleyici olmalıdır” ifadelerine yer verdi. “VALİ DE DEVLETİN MEMURUDUR”
Ertürk şöyle devam etti; “İl Özel idaresi bu kadar yetersiz mi, beceriksiz mi ki, Denizli ve Kütahya İl Özel İdarelerinin desteğine ihtiyaç duyuyor. Sadece İl Özel İdaresinde değil, Afyon bürokrasisinde olanlar, buna Vali Beyde dâhil, birim amirleri de dâhil, devletin memuru olduğunu unutmadan hizmet etmeleri gerektiği kanaatindeyim ve bununda takipçisi olacağız. Herkes devletin memurudur, hükümetin memuru olmak isteyenler istifa ederler, gider partiye üye olup, siyaset yaparlar. Valide dâhil devletin memurudur.