Milletvekili İbrahim Yurdunuseven: Ezanımız, bayrağımız, Kur'an'ımız, kırmızı çizgimiz

Gözden kaçırmayın

Karataş: Ali Çetinkaya TOKİ Konutlarının sorunlarını çözeceğizKarataş: Ali Çetinkaya TOKİ Konutlarının sorunlarını çözeceğiz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, AKÜ ANS Kampüsü İbrahim Küçükkurt Konferans salonunda Afyonkarahisar İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Özgür Türksever ve komisyon üyelerinden aldıktan sonra kısa birer konuşma yaptılar.

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven: Ezanımız, bayrağımız, Kur'an'ımız, kırmızı çizgimiz

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven  konuşmasında şu ifadelere yer verdi; Çok değerli milletvekillerimiz, çok değerli adaylarımız il ve belediye başkanım, çok değerli belediye başkanlarımız, yerel yöneticilerim çok değerli il seçim kurulu başkanımız ve üyeleri. Ben de öncelikle çok teşekkür ediyorum. Tabii bu büyük bir onur, büyük bir gurur. İkinci kez biz de milletvekili seçiminin onurunu yaşıyoruz. Öncelikle 14 Mayıs'ta gerçekten teşkilatımızın yaptığı büyük çalışma, büyük, azim, büyük gayrete çok teşekkür ediyorum. Tabii bu bitmedi. İnşallah 28’ine iki gün kaldı şurada. Bu büyük bir gayretle inşallah çalışmaya devam edeceğiz. Ve yirmi sekiz akşam inşallah bir bayram daha yaşayacağız. Buna inanıyoruz Ali Bey'in de söylediği gibi bu mazbatanın gerçekten büyük bir sorumluluğu var. Bu sorumluluğu elimizden geldiğince hatta daha fazlasıyla inşallah bundan sonra da çalışmaya, gayret etmeye, çalışmaya, Afyon için çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğimiz bildiğiniz gibi kırmızı çizgilerimiz var. Evet. Ezanımız, bayrağımız, Kur'an'ımız, kırmızı çizgimiz ama afyon bazında bakarsak kırmızı çizgilerimiz Afyonkarahisar ve Türkiye. Onun için Afyon için, Türkiye için çalışmaya eser üretmeye eser yapmaya, söz uçar, eser kalır siyasetini devam ettirmeye devam edeceğiz inşallah. Sizlerle birlikte sizlerin de desteğiyle ben tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı hizmetlere vesile olur.