Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e tebrik ziyaretleri devam ediyor.

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Elemanları Doç. Dr. Rifat Yağmur, Dr. Öğr. Üyesi Sena Coşkun ile Araştırma Görevlisi Hakan Yılmaz, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Yağmur, Coşkun ve Yılmaz, Serteser’i tebrik ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Araştırma Görevlisi Hakan Yılmaz, Serteser’e Erkmen Göleti’nde kış mevsimini tasvir eden fotoğrafını takdim etti. Serteser, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

İŞ İNSANLARI POSTAL VE TOKER’DEN ZİYARET

Genç iş insanları Ahmet Postal ve Gökhan Toker, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Postal ve Toker, üst üste 4’üncü dönem ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Serteser’i tebrik etti; şirketlerinin projeleri hakkında da bilgi verdi. Serteser, ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek Postal ve Toker’e çalışmalarında başarılar diledi.

 ÖZSOY’DAN SERTESER’E TEBRİK ZİYARETİ

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Eski Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Münir Özsoy, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Özsoy, Serteser’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ziyareti dolayısıyla Özsoy’a teşekkür etti.

TEBRİK ZİYARETİ

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Ahmet Gürel, Mecit Tarkan, Mehmet Gündoğan, Mehmet Fatih Okçu, Mevlüt Karkı ve Şükrü Balık, ATSO 12. Meslek Komitesi (Makine İmalatçıları, Satıcıları) Başkanı İbrahim Savrukoğlu, 12. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Yusuf Korkmazoğlu, 12. Meslek Komitesi Üyesi Yusuf Sayluk, 15. Meslek Komitesi (Konut İnşaatı, Müteahhitlik Hizmetleri) Üyesi İbrahim Balık, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Heyet, Serteser’i tebrik ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Serteser, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.