AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, beraberinde AK Parti milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Ali Özkaya, il yönetim kurulu üyeleri ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ile birlikte sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

Uluçay, “Esnaflarımızın Emrindeyiz”

AK Parti heyeti sivil toplum örgütlerini ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Esnaf Kredi Kefalet, Kasaplar ve Bakkallar Odasına ziyaret eden heyet talepleri dinledi. Ziyaretlerin ardından bir konuşma yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Esnaflarımızın emrindeyiz” dedi. AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven de esnafların AK Parti hükümetine güvendiğini kaydetti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, beraberinde AK Parti milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Ali Özkaya, il yönetim kurulu üyeleri ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ile birlikte sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine devam ediyor.

Esnaf Kredi Kefalet, Kasaplar ve Bakkallar Odasına ziyaret

Son olarak Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Afyonkarahisar Kasaplar ve Sucukçular Esnaf Odası Başkanı İbrahim Yörük ve Afyonkarahisar Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün’ü ziyaret eden heyet, pandemi dolayısıyla esnaflardan kendilerine iletilen talep ve önerileri dinlediler.

“Esnaflarımızın emrindeyiz”

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay,
“Milletvekillerimizle, Merkez İlçe Başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz Gençlik Kolları Başkanımızla birlikte odalarımıza ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bakkallar Odası, Kredi Kefalet Kooperatifi, Kasaplar ve Sucukçular Esnaf Odası bugünkü ziyaretlerimiz arasındaydı. Kendilerine iletilen talepleri dinledik, not aldık. Çözüm önerileri ile alakalı Ankara’ya iletilmek üzere taleplerini aldık. Biz milletvekillerimizle birlikte sahalardayız. Vatandaşımızın yanındayız, esnafımıza destek olmaya devam edeceğiz ve her şeyden önce esnaflarımızın emrindeyiz” dedi.

“Esnaf ve vatandaşlarımız hükümetimize güveniyor”

AK Parti Milletvekili Ali Özkaya da konuşmasında, “Afyonkarahisar halkı, esnafı, üreticisi hükümetimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve yapılanları olan güvencini tam bir şekilde ifade ediyor. Bu bizim açımızdan son derece mutluluk veren bir olaydır. Çünkü gerçekten destekleyen esnafını vatandaşlarını her hal ve şartta sıkıntılı gününde boş bırakmayan, devletin her türlü imkanı ile arkasında duran ve gerektiğinde borcunu ödeyen, kısa çalışma ödeneği sunan nakit veren, faizsiz kredi desteği veren bir hükümetin milletvekilleri, mensubu olmaktan dolayı dertlerinin çözülmesine katkı sunan bir insan olmak, onun bir parçası olmak bizim için mutluluk kaynağıdır. Elbette talepler var, öneriler var talep ve önerileri oda başkanı arkadaşlarımızdan alıyoruz, dinliyoruz ve inşallah Sayın Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımıza ileterek çözümlerine hep beraber kavuşturacağız. Afyonkarahisar her gün yatırımı artan, istihdamı artan, üretimi artan, bir şehir olarak üretmeye devam ediyor. İnşallah hep beraber Afyonkarahisar’ı daha iyi noktalara taşıyacağız” ifadelerine yer verdi.

“Esnaflarımız, hükümetimizin kendileri için gösterdiği özverinin farkında”

AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de açıklamasında şöyle konuştu; 2021 bütçesini görüşüp karara bağladıktan sonra tatil olan kısımda memleketimize geldik. Kollarımızı sıvadık ve burada birlik ve beraberlik içerisinde Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban ve milletvekillerimiz ile birlikte odalarımızı ziyaret ediyoruz. Bu günde Bakkallar Odası, Kasaplar ve Sucukçular Odası, Kredi kefalet Kooperatif Başkanımızı ziyaret ettik. Burada esnafımıza hükümetimizin vermiş olduğu destekleri oda başkanlarımızla paylaştık. Onlar da bu konunun farkındalar ve gerçekten hükümetin bu konuda büyük bir özveri gösterdiğinin bilincindeler. Hükümetin, esnafın yanında olduğunu ifade ettiler. Memnuniyetlerini duyduk. Birilerinin söylemlerini dikkate almadıklarını ifade ettiler onları dikkate almadıklarını söylediler. Çünkü esnafımız gerçekten hükümetimizin yaptığı desteklerin neler olduğunu görüyor, hükümetimize güvenini ifade ediyorlar. Bundan dolayı da gerçekten mutlu olduklarını ifade ettiler. Biz her zaman söylediğimiz gibi yine esnafımızın yanında olacağız. Afyonkarahisar'da yine odalarımıza ve STK ziyaretlerimize devam edeceğiz.