AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay dün Ankara’da Milletvekili Ali Özkaya ile birlikte bazı bakanlık ve genel müdürleri ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay dün Ankara’da Milletvekili Ali Özkaya ile birlikte bazı bakanlık ve genel müdürleri ziyaret etti.

Ziyaret sonunda bir açıklama yana Başkan Uluçay “Heybemiz dolu dönüyoruz” dedi. Özkaya ise şehrimize adına yapılacak her işte kapı kapı dolaşmaya hazırım” diye konuştu.


AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay dün Ankara’da Milletvekili Ali Özkaya ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil'i, İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük'ü, TPIC Petrol ve Gaz Ticareti Müdürü Mehmet Hilmi Atasoy ve TPAO'da Yönetim Kurulu üyesi Edip Müyesseroğlu'nu ziyaret etti.

“Heybemiz dolu dönüyoruz”

Başkan Uluçay konuşmasında “Dün milletvekilimiz Ali Özkaya ile birlikte Ankara ziyaretimiz kapsamında Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Nihat Pakdil'i, İl Bank Genel müdürü Yusuf Büyük’ü ve TPIC Petrol ve Gaz Ticareti Müdürü Mehmet Hilmi Atasoy ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Edip Müyesseroğlu'nu ziyaret ederek ilimizin taleplerini ilettik. Özellikle Türkiye Petrollerinde belediyelerimizin asfalt malzemesi olan bitün taleplerini ilettik. Tabii onunla birlikte çiftçilerimizin taleplerini Tarım Orman Bakan Yardımcımıza ilettik. Sahada gördüğümüz ne varsa yapılması gereken raporlayıp teslim ettik. Tabii belediyelerimizin kredi talepleri oluyor. Bununla ilgili de bu talepler doğrultusunda İl Bank Genel Müdürü Yusuf Büyük'ü ziyaret ettik. Dosyalarımızı teslim ettik. Allah'ın izniyle heybemiz dolu dönüyoruz” dedi.

“Şehrimize katkı için bakanlık bakanlık dolaşmaya hazırım”

“Şehrimizin 18 ilçesi, bu ilçelerimize bağlı köy ve kasabalarımızın her talebini İl Başkanımızın raporları ile birlikte aldık” diyen Milletvekili Ali Özkaya da “İlgili bakanlıklar ve genel müdürlüklerle paylaşıyor ve hamdolsun gerekli desteği de fazlasıyla görüyoruz. Bu noktada bize kapılarını her daim açık tutan genel müdürlerimize, bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şehrimiz adına yapılması gereken ne varsa kapı kapı, bakanlık bakanlık dolaşmaya her daim hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.  

Ziyarete Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclis üyeleri de katıldı.