AK Parti heyeti Dinar, Başmakçı ve Evciler’e çıkarma yaptı. Her ilçede teşkilatları, Kadın Kültür evlerini, belediye ve esnafları ziyaret eden heyet vatandaşları bire bir dinleyerek taleplerine tek tek cevap verdi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

AK Parti heyeti Dinar, Başmakçı ve Evciler’e çıkarma yaptı. Her ilçede teşkilatları, Kadın Kültür evlerini, belediye ve esnafları ziyaret eden heyet vatandaşları bire bir dinleyerek taleplerine tek tek cevap verdi.


AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, beraberinde Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve Ali Özkaya ile birlikte Dinar, Başmakçı ve Evciler ilçelerini ziyaret etti. İlçe başkanlıkları, belediye ve Kadın Kültür evlerine giden heyet daha sonra üç ilçede de esnaf ziyareti yaptı.

“Elimizden gelen desteği sağlayacağız”

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Bugün Dinar, Başmakçı ve Evciler ilçelerimizi ziyaret ettik. Esnaf ziyaretleri yaptık, kadın kültür evlerini, belediyemizi ziyaret ettik. Belediyelerimizi tebrik ediyoruz. Özellikle Dinar’da 10 yıldır yapılmayan birçok hizmet kısa süre içerisinde yapılmıştır. İlçede her yeri şantiye alanı olarak gördük. İş kaybını gidermek adına ciddi yatırımlar yapılıyor. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun diyoruz. Belediye başkanımız ve ekibine belediye meclis üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Başmakçı ilçemizi ziyaret ettik. Burada esnafımızı ziyaret ettik, esnaflarımıza yönelik ekonomik reform paketini anlattık. Vergi muafiyetlerini anlattık. Bununla birlikte Evciler ilçemizde teşkilatımızı ve belediyemizi ziyaret ettik. Yine hükümetimizin ekonomi reform paketini anlattık. Esnaflarımız paketlerden çok memnunlar. Hükümetimizin desteklerinden dolayı da memnuniyet var. İnşallah kısa zamanda salgından kurtularak eski işlerine kavuşmak istiyorlar. Biz elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.

“Yatırımcıların kaçmaması için önemli bir süreç yöneteceğiz”

Uluçay'ın ardından bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya da
“Bugün sabahleyin ATSO’da Valimiz ile beraber, milletvekillerimiz, ATSO yönetim kurulu üyelerimiz, Belediye ve İGM Başkanlarımız, İl Başkanımız, MÜSİAD başkanımızla Sinanpaşa OSB Afyon 2 OSB ile alakalı çok önemli kararlar aldık.  İnşallah hızlı bir şekilde afyondaki bu bölgemizin canlandırılması ve Afyon’a büyük yatırımcıların son dönemde gelip de yer bulamadığı yatırımcılarımızın kaçmaması için önemli bir süreç yöneteceğiz. Hızlı bir şekilde kamulaştırma işlemlerini yapacağız, Allah nasip ederse orada yatırımcıya yer tahsis edeceğiz. Gerekiyorsa şuanda OSB’nin mülkiyetinde olan yerlerde tahsis ederek, yatırımcıları hızlı bir şekilde bu bölgemize gelmesini temin edeceğiz” dedi.

“Vergi muafiyetlerini açıkladık”

Özkaya açıklamasında “Ondan sonra Erenler bölgemize gittik, esnafımızı ziyaret ettik, esnafımızla istişare ettik. Onlar pandemi sonra açılmış olmanın mutluluğunu yaşıyorlar ancak, biraz daha canlanmasını arzu ediyorlar. Bilhassa akşam 7 değil de 9’a 10’a kadar durulsa daha iyi olur dediler. Bu taleplerini sayın bakanımıza yetkililerimize ulaştıracağız. Ve inşallah esnafımızın bir an önce eski günlerine kavuşması, ticaretin canlanması, kaybedilen bu kısımların telafi edilmesi için her türlü desteği vereceğiz. Esnafımıza gezdiğimiz yerdeki kardeşlerimize küçük esnaflarımıza sayın cumhurbaşkanımızın açıkladığı yardımları destekleri vergi muafiyetine ilişkin konuları da izah ettik” ifadelerine yer verdi.

“Afyonkarahisar’ın geliştiğini görmek mutluluk verici”

Özkaya, “Dinar ilçemize geldik, çok geniş katılımlı bir parti teşkilatımızın önünde toplantı yaptık, vatandaşlarımızı dinledik. Daha sonra esnaflarımızdan bir kısmını ziyaret ettik. Belediyemize geçtik, bundan önce tabi dinarın yeni markası olan DİNARELLİ üretim yerini ve satış mekanını beraberce Kaymakamımız, Vali yardımcımız, Milletvekilimiz ve il Başkanımızla ziyaret ettik. Dinar Kadın Kültür evini ziyaret ettik, İnşallah orada çok hayırlı bereketli  kadınlarımız açısından çalışmalar yapacağız. Akabinde yeni açılan işyerlerinde hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdik. Başmakçı ilçemize geçtik, orada partimizde arkadaşlarımızla muhtarlarımızla birlikte istişarelerde bulunduk. Sonra esnafımızı ziyaret ettik, esnafımızın taleplerini, görüşlerini dinledik. Başmakçıya yapılması planlanan hastane, TOKİ ve okullarla ilgili bilgiler verdik. Akabinde Evciler ilçemize geçtik. Evciler’de çok önemli yatırımlar yapıyor belediyemiz ilçe başkanımız hükümetimizle birlikte.  Onları dinledik. Tekrar dinardan arkadaşlarımızla muhtarlarımızla onlarla bir toplantı yapıp bugünü inşallah tamamlamış olacağız. Afyonkarahisar’da fırsat buldukça Cuma Cumartesi müsait zamanda vatandaşlarımızla halkımızla, esnafımızla iş adamımızla memurumuzla çiftçimizle besicimizle bir araya gelip, problemleri beraberce görüşüyoruz. Çözümü beraberce buluyoruz. Bu çalışmalarla Afyon’un her gün biraz daha büyüyüp geliştiğini görmekten mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

“Projelerin hayata geçmesi için çalışıyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise açıklamasında "Devletimiz ve Milletimiz için aralıksız sürdürdüğümüz çalışmalarımızı, aynı hızla fakat pandemi tedbirlerine riayet ederek sürdürüyoruz. Alt yapı çalışmaları süren Afyonkarahisar 2.Organize Bölgemizdeki çalışmaları değerlendirmek ve bu konudaki talep ve önerileri değerlendirmek için Afyonkarahisar Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımızla Afyonkarahisar Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığımızda toplantımızı gerçekleştirdik. Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi yapımının hızlanması biran önce bitmesi arzusundayız. Buranın açılmasıyla Afyonkarahisar'ımızda yer sıkıntısı yaşayan yatırımcılarımızın da sorunları çözülecek Her konuda olduğu gibi bu konuda da sürekli irtibat halindeyiz ve gelişmeleri değerlendiriyoruz. Şehrimizin kalkınması için projelerimizin tümünün hızla hayata geçmesi için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Telefonumuz 7/24 açıktır”

Yurdunuseven, “İlçelerimizde hemşehrilerimizin nabzını tutan ilçe teşkilatlarımızla da bir araya gelerek bize ulaşan ve ya ulaşamayan hemşehrilerimizin taleplerini de yine teşkilatlarımıza giderek yerinde dinliyor, sorunlara yerinde ve anında çözüm bulmaya çalışıyoruz. Derdi millet olanın yolu da uzun ve cefalı olur. Milletimizden gelen her irade her zaman başımızın tacıdır. Her zaman olduğu gibi yine pandemi sürecinde de  esnafımızla sürekli irtibatlı olmaya talep ve önerilerini ilgili kurumlara iletmeye devam ediyoruz. Herhangi bir sıkıntı veya sorun noktasında ivedi bir şekilde müdahale ediyoruz.Dinar, Başmakçı, Evciler İlçelerimizde de yine esnafımızın talep ve önerilerini dinledik. Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği vergi muafiyetini kendilerine anlattık. Herhangi bir talepleri noktasında telefonumuz 7 gün 24 saat kendilerine açıktır” dedi.