Hürriyetçi Eğitim Sen Afyonkarahisar İl başkanı Özkan Mutluer, eğitim çalışanlarının banka promosyon güncellemelerinin durumunu sordu.

Gözden kaçırmayın

Ankara AFSİAD Başkanı Alirıza Bülbül Afyon'daAnkara AFSİAD Başkanı Alirıza Bülbül Afyon'da

Hürriyetçi Eğitim Sen Afyonkarahisar İl başkanı Özkan Mutluer, eğitim çalışanlarının banka promosyon güncellemelerinin durumunu sordu.

Mutluer, yaptığı açıklamada İl ve İlçe milli eğitim müdürlükleri ile bankalar arasında imzalanan promosyon anlaşmalarının güncelliğini yitirdiğini belirterek “İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halkbank arasında yapılan anlaşmayla İl merkezinde görev yapan eğitim çalışanlarımıza Şubat 2022’de 8.830 TL maaş promosyonu verilmiştir. Yaklaşık 1 yıl önce verilen bu ödeme miktarı şu anki ekonomik koşullarda maalesef çok komik seviyelerde kalmıştır. Bu durum derhal düzeltilmelidir.” dedi.

Banka promosyon anlaşmalarının bir an önce güncellenmesi gerektiğini vurgulayan Hürriyetçi Eğitim Sen Afyonkarahisar İl başkanı Özkan Mutluer; yapılacak güncelleme görüşmelerinde ve çalışma komisyonlarında yer almak için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne başvuruda bulunduklarını belirtti.

Başkan Mutluer, açıklamasında şunları söyledi: “Şeffaflık istiyoruz. Aylardır gündeme getirildiği halde neden hala ciddi bir adım atılmıyor? Temsil ettiğimiz eğitim çalışanlarımız yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgilendirme yapılmasını talep etmektedir. Bilinsin ki Hürriyetçi Eğitim Sen olarak eğitim çalışanlarımızın her türlü kazanımı için tüm gücümüzle mücadele etmekte kararlıyız.”