Sandıklı Hüdai Kaplıca İşletme Müdürlüğü tarafından yeni sezona hazırlık çerçevesinde başlayan genel bakım, onarım, tadilat ve yenileme çalışmaları düzenli olarak devam ediyor.



Bu bağlamda; Koçhisar bloklarının olduğu kısımda parke taşı yenileme çalışmaları devam ediyor. Hüdai Kaplıcalarımızda bulunan ana irsaliye su hattının tamir ve bakımı yapılarak, yaz aylarında oluşabilecek arızaların önüne geçilerek daha verimli çalışması sağlandı.



Kaplıcaların elektrik yükünü çeken orta gerilim hattı’nın bir süredir değişmeyen sigorta üniteleri değiştirilerek, hattımızda yenileme çalışması yapıldı. Kaplıca apart odalarımızda bulunan çift ve tek kişilik bazaların yıkama ve dezenfekte işlemleri yapıldı.



SANDIKLI Belediyes iİşletme Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Akdağ Tabiat Parkımızda çevre temizliği yapılarak yeni sezon öncesi hazır hale getirilmesi konusunda çalışmalar devam ediyor.



Oda bakım, onarım ve tadilatlar kapsamında havuz ve mermerleri bozulan odalar ekiplerimiz tarafından tespit edilerek yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.