rnrnHOCALAR TOPLANTI SALONU İSTİYORrnrnAfyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Ekim Ayı çalışmalarına Salih Sel başkanlığı’nda dün gerçekleştirilen ilk oturum ile başladı.rnGündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıya MHP Milletvekili ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

HOCALAR TOPLANTI SALONU İSTİYOR Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) Ekim Ayı çalışmalarına Salih Sel başkanlığı’nda dün gerçekleştirilen ilk oturum ile başladı.
Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıya MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz’da konuk olarak katıldı. Toplantıda; İl Özel İdaresince Merkez ve 17 İlçe ile buna bağlı köylerde meydana gelebilecek yangınların söndürülmesi amacıyla satın alınan itfaiye araçlarının, tüm ilçe belediyelerinin müracaatları doğrultusunda, taşınır mal yönetmeliğinin 31’inci maddesi gereğince devrinin yapılması konusu görüşülerek İdari ve Hukuk İşleri Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabil edildi.
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantıda gündem dışı söz alan Hocalar İl Genel Meclis Üyesi Ali Işık, Hocalar ilçesinde salonu olan bir binanın bulunmadığını belirterek ilçeye çok amaçlı toplantı ve düğün salonu yapılması istedi. Işık, “İlçemizde şu an hem vatandaşların düğün ve özel günleri için kullanacağı bir düğün salonu hem de eğitim gören öğrencilerin etkinliklerini hazırlayacakları bir toplantı merkezi bulanmamaktadır. Konunun meclisimizde değerlendirilmesini istiyorum” diye konuştu. GÖKTEN CEYLAN (İHA)