“Hobi Bahçelerine ilaveler yapacağız” sözünü tutan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bir seçim vaadini daha hayata geçirdi. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin büyük bir merakla beklediği Hobi Bahçelerinin kuraları çekildi.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

HOBİ BAHÇELERİNDE KURALAR NOTER HUZURUNDA ÇEKİLDİ

ÇIKMAYANLAR ÜZÜLMEZİN ARKASI GELECEK

       “Hobi Bahçelerine ilaveler yapacağız” sözünü tutan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bir seçim vaadini daha hayata geçirdi. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin büyük bir merakla beklediği Hobi Bahçelerinin kuraları çekildi.

Devlet Parkında oluşturduğumuz 229 adet hobi bahçesi için asil ve yedek isimlerin belirlendiği çekiliş, sosyal medya hesaplarımız üzerinden canlı olarak yayınlandı. Kura çekimine pandemi şartları dolayısıyla vatandaşlarımız katılamazken Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Murat Öner, Benol Kaplan ve Park ve Bahçeler Müdürü Barış Dalyer aldı.  

İŞTE TAM LİSTE
 

01.01.2026’ya kadar geçerli olacak

       Noter huzurunda çekilen kuraların ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “çıkmayanlar üzülmesin, arkası gelecek” dedi. 01.01.2026 tarihine kadar geçerli olacak Hobi Bahçelerinin hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, kurada ismi çıkan talihlilerin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’de şartnameyi imzalayabileceklerini söyledi.

           Noter huzurunda yapılan kura çekiminin şeffaf olduğuna dikkat çeken Zeybek Başkan, “Noter huzurunda sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınladığımız kura çekimini gerçekleştirdik. Kurana ismi çıkan asil üyelerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.  Hobi bahçelerimiz, bu gün çekilen 229 adet hobi bahçesi ile sınırlı kalmayacak. Bulduğumuz mekanlara yapmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde üniversitemizle bir protokol imzaladık. Kendilerine tahsis edilen bir kısım araziyi belediyemize tahsis ettiler. En kısa sürede Park ve Bahçeler ekiplerimizle burada da 400’ü aşkın hobi bahçesi oluşturacağız. Daha önce yapılmış kullanımda olan hobi bahçelerini de süresi bittikten sonra yine sosyal medya üzerinden noterimizle birlikte objektif bir şekilde kuralarını çekeceğiz. Bu vesileyle hobi bahçelerinin yapımında emeği geçen Park ve Bahçeler Müdürümüz Barış Dal başta olmak üzere  emeği geçen tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İŞTE TAM LİSTE