rnKurtuluş Caddesi'ne alternatif yol olarak yapılan Hıdırlık Yolu tamamlandı. Hıdırlık Yolu'na, yapımında büyük destekleri olan Afyonkarahisar eski Valisi Haluk Haluk İmga’nın ismi verildi. Bedrik Mahallesi’nde ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Kurtuluş Caddesi’ne alternatif yol olarak yapılan Hıdırlık Yolu tamamlandı. Hıdırlık Yolu’na, yapımında büyük destekleri olan Afyonkarahisar eski Valisi Haluk Haluk İmga’nın ismi verildi. Bedrik Mahallesi’nde yapılan 25 bin metrekarelik en güzel kale manzaralı parka ise merhum Belediye Başkanı Erdal Akar’ın ismi verildi.
Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısında, Hıdırlık Yolu’na Afyonkarahisar eski Valisi Haluk İmga’nın ismi verilirken, Bedrik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parka ise merhum Belediye Başkanı Erdal Akar’ın ismi verildi. 18 ay süren çalışmaların ardından tamamlanan Hıdırlık Yolu’nun 3 kilometrelik kısmının açıldığını belirten Başkan Çoban, “Afyonkarahisar bir deprem bölgesi, Allah korusun meydana gelebilecek depremde, selde ya da benzeri afette Kurtuluş Caddesi’nin kullanılamayacak bir duruma gelebilir. Burası en azından alternatif bir yol olarak şehrimize hizmet edecek. Zor bir projeyi başarmanın gururu içersindeyim” dedi. Bedrik Mahallesi’ne yapılan 25 bin metrekarelik en güzel kale manzaralı parkında da tamamlandığını belirten Başkan Çoban şunları söyledi: “Hıdırlık yolunun bulunduğu alanda Bedrik Mahallesi’nde çok güzel bir park yaptık. İlk olarak 5 bin metrekare olarak planladığımız parkı manzaranın güzel olmasından dolayı 25 bin metrekareye çıkardık. 1 milyon lirayı aşkın bir maliyeti oldu. Bu miktarın içinde DSİ’nin iş makinelerinin maliyeti yok” diye konuştu. Başkan Çoban’ın konuşmasının ardından en güzel kale manzaralı parka merhum Belediye Başkanı Erdal Akar’ın ismi verildi.