İşte Hıdırlık mevkiine yakın bir evde oturan bir okuyucunun mektubu. Dokunmadan yayınlıyoruz.rnrn rnrnMAİLİ HİÇ BİR YERİEN MÜDAHALE ETMEDEN AYNEN YAYINLIYORUZ:rnrnöncelikle kolay gelsin,rnben ben zafer mahallesi keklik ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

İşte Hıdırlık mevkiine yakın bir evde oturan bir okuyucunun mektubu. Dokunmadan yayınlıyoruz.   MAİLİ HİÇ BİR YERİEN MÜDAHALE ETMEDEN AYNEN YAYINLIYORUZ: öncelikle kolay gelsin,
ben ben zafer mahallesi keklik caddesinde ikamet ediyorum. evim güzel, yemyeliş bir alana(hıdırlık) bakıyor fakat ne yazık ki ben o tarafa bakamıyorum.
çocuğumdan çoluğumdan utanıyorum. özellikle gençler boş vakitlerinde hemen hıdırlığa geliyorlar ve neredeyse her haltı yiyorlar. biz bu fuhuşun, terbiyesizliğin bir son bulmasını istiyoruz. inanın bir de utanan, sıkılan biz oluyoruz. pişkinlik almış başını gidiyor.
bu konuda sizden yardım bekliyoruz. en azından bir haber yapın, sesimizi duyurun. lütfen. mahalle sakinleri bu konudan oldukça muzdarip fakat elimizden bir şey gelmiyor.
bir de oradaki havuz dolunca, dışarıdan gelen çocukların hallerini bir görseniz… iç çamaşırlarıyla havuza giriyorlar. orada soyunup giyiniyorlar ve ağıza alınmayacak küfürler ediyorlar.  bizleri de müthiş rahatsız ediyorlar. uyarıların hiç birisini dikkate almıyorlar. lütfen ama lütfen bir yardım.
fotograf isterseniz hemen haftasonu evimin balkonundan kolaylıkla çekip sizlere gönderebilirim.
şimdiden teşekkürler…