Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibini makamında kabul etti. Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas yönetiminde sezonun ikinci oyunu “Yedi Kocalı Hürmüz ” adlı tiyatro oyunuyla yeniden sanatseverlerin karşısına çıkacak Şehir Tiyatrosu Başkan Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Belediye Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas ve beraberindeki oyuncu kadrosu, 22 Mart Cuma günü galası yapılacak “Yedi Kocalı Hürmüz” isimli oyun hakkında bilgi verdi.Ziyarette konuşan Belediye Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas Başkan Burhanettin Çoban’ın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini dile getirdi.  “Başkanımızın desteği olmasaydı, bizler bu başarıyı yakalayamazdık” diyen Elmas; “Sağolsun Sayın Başkanımız her zaman yanımızda oldu, 2009 yılından bu tarafa desteğini hiçbir zaman bizlerden esirgemedi. Bizlerde Belediye Şehir Tiyatrosu ekibi olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Emel Sarlık’ın de destekleriyle tiyatromuzu gerek Afyonkarahisar’da gerekse il sınırları dışında en güzel şekilde temsil ettik. İl dışında yakaladığımız bu başarı sayesinde “Afyonkarahisar’da da Tiyatro bir başka seviliyor” imajını tüm kesimlere verdik. Başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise 10 yıl boyunca sergilenen tüm oyunlarda tiyatronun kapalı gişe oynandığına dikkat çekerek, Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas ve ekibini tebrik etti.

Öte yandan tiyatro ekibi, sezonun ikinci oyunu olan “Yedi Kocalı Hürmüz ” adlı tiyatro oyunuyla yeniden sanatseverlerin karşısına çıkacak. 22 Mart Cuma günü ilk gösterimi yapılacak oyun, 3 Mayıs tarihine kadar haftanın her Çarşamba ve Cuma günleri saat 20.00’da RAM Salonu’nda (Eski Halk Eğitim Merkezi) ücretsiz olarak sahnelenecek.