Gözden kaçırmayın

Düzen Getiren Çamaşır Makinesi DolaplarıDüzen Getiren Çamaşır Makinesi Dolapları


Kadınların yaşamlarını anne olmadan önce ve anne olduktan sonra olmak üzere ikiye ayırmak mümkündür. Annelik, kadınlara unutulmaz en güzel anları hatırlatır. İlk kez anne olacağını öğrenen bir kadının hayatında yepyeni bir sayfa açılır. Bu sayfadan sonra her kadının; sorumlulukları, hisleri, öncelikleri değişir. Anne ve bebek hakkında kadınların en çok merak ettiği tüm detaylar cicicocuk.com’da sizi bekliyor!

Anneliğe Adım Adım
Bir bebeğin hayatınıza dahil olması, sizi vazgeçilmez bir sığınak yapar. Bebeğinizi koruyup kollama iç güdünüz, onun için her şeyin en iyisini isteme arzunuzu da beraberinde getirir. Anneliğe hazırlanan her kadında tatlı bir telaş olur. Bu telaş, yerini zamanla tatlı bir heyecana bırakır. Anneliğe adım adım ilerlerken, her kadının bilmesi gereken temel bilgiler vardır. Bu süreci doğru yönetebilmek, başarılı bir doğumu ve doğum sonrasında da kolay geçecek bir evreyi kapsar. Kadınlar, anne olmadan önce önceliklerini kendilerine göre belirledikleri bir yaşam sürerler. Fakat bebek dünyaya geldiğinde asıl öncelikleri bebekleri olur. Anne olacağını öğrenen kadınlar, ilk etapta büyük bir mutluluk hisseder. Fakat sonrasında sorumluluk hissi, istisna da olsa strese ve kaygıya sebep olabilir. Bu kaygı, anneliği ilk kez deneyimleyecek olan kadınlar için oldukça doğaldır.

Kadınların ilk defa anneliği deneyimleyecek olması, bebek bakımı konusunda yeterli bilgiye sahip olup olmadıklarını da sorgulamalarına sebep olur. Günümüzde birçok kaynaktan istifade ederek, anne bebek ilişkisine ve bebek bakımına dair bilgi edinmek mümkündür.
cicicocuk.com, anne ve bebek hakkında merak edilen tüm sorulara cevap oluyor. Doğru kaynaktan beslenmek, her anne için oldukça önemlidir. Doğru bilgiler ışığında bebeğini büyütecek olan anneler, bebeğin sağlıklı bir gelişim evresi geçirmesini sağlar. İlk etapta bebeğin verdiği tepkilerden ne demek istediğini anlamaya çalışması anneler için zorlu bir dönem gibi gözükür. Fakat deneyim kazandıkça, bebeğin hangi durumlarda ağlayıp hangi durumlarda ne tepki verdiği her anne için sıradanlaşmaya başlar. 


Anne Bebek Rehberi
Anneliğin doğum sonrasında başlandığı düşünülse de, hamilelikle beraber başlar. Her kadın, karnında bir canlı taşıdığını öğrendikten sonra hislerini de bu doğrultuda besler. Bu süreçte annelik duyguları ortaya çıkmaya ve geleceğe yönelik planlar yapmaya başlar. Büyük bir fedakarlık okulu olarak da tanımlayabileceğimiz annelik, önceliğin tamamen bebeğe göre belirlendiği bir süreçtir. Her kadın, bebeğini en sağlıklı şekilde dünyaya getirmek ve bu doğrultuda büyütmek ister. Kadınlar için eşsiz bir deneyim olan annelik, çok özel bir duygu olmanın yanı sıra büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirir. Anne ve bebeklere dair detaylı bilgilerin yer aldığı bir rehber, yeni anne olan kadınlar için biçilmiş kaftandır. Cicicocuk.com, annelerin ve anne adaylarının en çok merak ettikleri konulara açıklık getiriyor!