HDI Sigorta Afyon Belediye Koçu Can Sevim, Denizli'de oynadıkları turnuvadaki iki maçın ardından ilk izlenimlerini aktardı.



* Denizli'de oynadığımız turnuva BSL için ölçü olamaz. Sadece bir hafta temaslı antrenman yaptığımız için hazır değiliz. İlk kez beşe beşi Fethiye karşısında oynadık.



* Merkezefendi maçının ikinci yarısında daha ne yaptığımızı bilen bir takım gibiydik. Hücumda da savunmada da iyi gözüktük. 



* Macura ve yeni transferimiz İsmail Karabilen Pazartesi günü ilk antrenmanlarına katılacak. Efe Beşok'u sakat olduğu için oynatamadık.



* Geçen yıla göre daha sert savunma yapabileceğimizi gördüm. Hücumda net olarak kendimiz de neler yapabileceğimizi bilmiyoruz. Üzerinde az çalışabildiğimiz için oyuncular turnuvada setleri unuttu. 
* 6 aydır basketbol oynamamanın etkisiyle Chris ve Pako'nun form tutması için zamana ihtiyacı var. Pako Fethiye karşısında belki de hayatının en kötü maçını oynarken dahi çok iyi oyuncu olduğunu belli etti, vücudu izin vermedi ama liderlik özelliklerini gösterdi. Hazır olduğunda çok fark yaratacak bir oyuncu. Tanner Leissner ve Evaldas Kairys fiziksel olarak daha iyi durumdalar.