YAZAR; “HEDEFİMİZ YARGININ HIZLI ÇALIŞMASI” Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı ile Afyonkarahisar Barosu tarafından organize edilen törende Afyonkarahisar Adliyesi’nde görev yapan hakim, savcı, avukat ve memurlar bayramlaştı.
Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, Baro Başkanı Avukat Turgay Şahin’in de katıldığı törende yaptığı konuşmada hedeflerinin yargının hızlı çalışması olduğunu belirterek, “Adaletin yerine gelmesi bize bağlı. Bunun için elimizden geleni en doğru şekilde yapacağız. Bütün mesai arkadaşlarımın Kurban Bayramı’nı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutluyorum” dedi.
Baro Başkanı Avukat Turgay Şahin ise her iki bayramın arka arkaya kutlanmasının mutlu bir tesadüf olduğunu söyleyerek, “Gerçekten milletimizin geleneklerinde dini ve milli olan şeyler iç içe geçmiş durumda. Dini olan bir şey varsa o aynı zamanda millidir. Milli olanlar da aynı zamanda dini bir içeriği mutlaka vardır. Bu ikisi birleştiği zamanda bunlar cumhura mal oluyorlar. Gerçekten böyle bir birliktelik yaşadık. İnşallah bu mutlulukları hep birlikte yaşarız. Milletçe ağzımızın tadı bozulmaz” dedi. GÖKTEN CEYLAN (İHA)