MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından deşifre edilen Hasan Cemal gibilerin hazımsızlık yaşadığını söyledi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

T24 Haber sitesinde yayınlanan yazısında MHP ve Genel Devlet Bahçeli'yi hedef alarak erken seçim isteyen Hasan Cemal'e tepki gösteren MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, seçim sandığı devrimi gibi masum sıfatlarla bölücülüğünü sergileyen Hasan Cemal gibilerin toplumu zehirleme faaliyetlerinin MHP Lideri Devlet Bahçeli tarafından görüldüğünü belirterek, deşifre olan Hasan Cemal gibilerin bu durum karşısında hazımsızlık yaşadığını söyledi.

 

T24 YAZARI HASAN CEMAL DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

T24 Haber sitesinde, ''İflah olmaz bir memlekette boşa mı kürek çekiyoruz yoksa?'' başlığıyla yayınlanan yazısında MHP ve Genel Devlet Bahçeli'yi hedef alan Hasan Cemal, ''Kaç gündür Devlet Bahçeli var kafamda. Devlet Bey'e sıkı bir yüklenmek geliyor içimden. Ama elim bir türlü gitmiyor. Öfke kontrolsüz bir yazı çıkar diye tedirginlik duyuyorum. Kaç kere yazdın, bir defa daha yaz gitsin HC! Ama o zaman da Devlet Bey'in, Bahçeligiller'in istediği oluyor. Siyasette öfke çukuru derinleşiyor, cepheleşme keskinleşiyor. Akdeniz mavisinin üstünden usul usul esen yel düşüncelerimi dağıtıyor, galiba biraz da yumuşatıyor. Oysa, fena halde öfkeliyim Bahçeli'ye. İzmir'de siyasal cinayete kurban giden HDP'li Deniz hakkındaki söylemi ve HDP'nin kapatılmasına ilişkin tavrı içimde büyük bir tepki dalgası kabartmış durumda. Barış, demokrasi ve özgürlük diyenler, hadi gelin elele verelim ve bir seçim sandığı devrimi ile Türkiye'nin önünü açalım!'' dedi.

 

MHP'Lİ MEHMET TAYTAK'TAN HASAN CEMAL'E SERT TEPKİ

T24 Haber sitesinde yayınlanan yazısında, MHP ve Genel Devlet Bahçeli'ye duyduğu kini kusan Hasan Cemal'e tepki gösteren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Seçim sandığı devrimi gibi masum sıfatlarla, demokrasi ve özgürlük adı altında yaşam felsefesi haline getirdiğiniz bölücülüğünüzle, hdp binasındaki domates salatalık edebiyatlarınızla, boğazın serin sularında, yazlıklarınızda keyifli muhalif sofraların kahkahalarında, ellerinizde Küba purolarınızla efil efil suratınıza vuran mavi Akdeniz'in rüzgarlarında toplumu zehirlediğinizi, Liderimiz Devlet Bahçeli görüyor ve yüzünüze vuruyor. Hazmedemiyorsunuz. Boğazına takılıyoruz.'' dedi.