Türk gösteri ve mankenlik dünyasına yeni bir yıldız doğuyor!.. İzmirli Hazal Çakmak, güzelliği ve kültürüyle göz dolduruyor!..
 

Miss Tourism Turkey’de birincilik alan, aynı zamanda ve ODTÜ  Sosyoloji bölümü öğrencisi olan Hazal Çakmak,  yaptığı özel açıklamada,hedefinin Miss Turkey Güzellik yarışmasında dereceye girmek olduğunu ve seksapeline ve fiziğine güvendiğini söyledi.

İzmirli güzel manken Hazal Çakmak, İzmir Kız Lisesini bitirdi, 53,5 kilo olan seksi model seyahat etmeyi, yüzmeyi, dans etmeyi seviyor.

Peki, etkileyici model Hazal Çakmak kimdir?..

Son dönemlerde güzelliğiyle gündem olan Hazal Çakmak hakkında internette herkes araştırma yapıyor. 

İşte bu soruların cevabı... Hazal Çakmak kimdir? Hazal Çakmak nerelidir? Hazal Çakmak kaç yaşında? Kısaca hayatı hakkında tüm merak edilenler ve biyografisi.

Model Hazal Çakmak, 1997 senesinin Haziran ayında İzmie'de dünyaya geldi. Güzel manken Hazal Çakmak İzmir Kız Lisesini bitirdikten sonra, eğitimine ODTU Sosyoloji Bölümü’nde devam etmektedir.

2015 senesinde bir sure tango ve swing danslarıyla ilgilenen Hazal Çakmak, Yazar Mehmet Özgür Ersan’ın imtiyaz sahibi olduğu Kirpi Dergisi’nde yazılarıyla yer almıştır. 2020 yılın da jürileri üyeliğini Eva Maya, Banu Alkan ve Ece Gursel gibi bir çok ünlü ismin olduğu Miss Koza’da, daha önce Simge Tertemiz ve Şebnem Schaefer gibi isimlerin World’unde, Turkey’inde Felicia Sağnak’ın birinci olduğu Miss Tourism Turkey seçilen isim olmuştur. Güzellik yarışmalarında birinci olduktan sonra oyunculuk tekliflerine sıcak baktığını dile getirmiştir.

Antalya merkezli bir yarışma olan Miss Tourism Turkey’de birincilik derecesi alan İzmirli güzel Hazal Çakmak, ODTÜ Sosyoloji bölümü öğrencisi. İzmirli model Hazal Çakmak, gelecekteki hedefinin uluslararası başarıları ile çok konuşulan model olmak istediğini belirtti. Çakmak, ileride ki hedefinin Miss Turkey  Güzellik yarışmasından iyi bir derece almak istediğini  söyleyen model, her insanın kendi içinde ki güzelliğini zamanla keşfedeceğini ve isteyerek güzel olabileceğini söyledi.