Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan bir vatandaş, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde, kedilerin vahşi bir şekilde öldürülerek çöpe bırakıldığını aiida etti. Paylaşımda bulunan kişi, katledilen kedilerin fotoğraflarını da paylaştı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan bir vatandaş, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde, kedilerin vahşi bir şekilde öldürülerek çöpe bırakıldığını iddia etti. Paylaşımda bulunan kişi, katledilen kedilerin fotoğraflarını da paylaştı.

Olayı ve resimleri paylaşan vatandaş, bu vahşetin sorumlularının bulunmasını istedi.

 

İşte paylaşım:

 

(HİÇ BİR DEĞİŞİKLİK YAPMADAN AYNEN YAYINLIYORUZ)



“Yer afyonkarahisar maraşal fevzi çakmak mh. Aslan marketle yeşiltepe cami arasındaki tamda işaretlediğim noktada 1 yıldır 7-8 kediyi katledilmiş olarak bulduk. Burada gördüğünüz sarı kedinin çenesini ayırarak kırılmış ve azının içine boğazına kadar çamur sokulmuş.bunu dün akşam bulduk ve gömdük... Diğer külürenkli hamile kediyidi 2 hafta önce kafasına sert bir çisimle vurularak öldürülmüş.. Hele 1-2 ay önce bulduğumuz kedi yavrusunun bacakları tek tek kırılmak suretiyle minik canın kemikleri dışardaydı ezilme yok ama birileri tarafından kırılmış olarak bulduk. Yine 7-8 ay önce hamile kedinin karnı bıçakla yarılmış ve yavruları bağırsakları dışarı çıkmış ve onuda bu şeklide bulduk... 1 yılda 7-8 kedi bu şekilde katletildi. Kimin yaptığını bilmiyoruz o civarda kesin bir psikopat var. Çöpe atarken görülen kişi çok önemli kimin attığını gören varsa lütfen ama lütfen bildirin. O muhitte oturan kim varsa lütfen bize haber verinki emniyete bildirelim bu gün kediyi katleden yarın sizi katleder.. Dünyada yapılan araştırmalara göre bütün psikopatlar kedi köpek tavuk kuş gibi canlara işkence edip öldürenlerden çıkmış. 1 yılda 15-16 kediden sadece 1 veya 2 tane kaldı 8 tanesini biz bulduk gerisi nerelere atıldı nasıl öldürüldü bilmiyorum.

Maraşal fevzi çakmak mahallesi sakinler mahallenizde bir psikopat var lütfen bol paylaşım.”



AFYONHABER NOT: KATLEDİLEN HAYVANLARIN FOTOĞRAFLARINI İNFİALE YOL AÇMAMAK İÇİN YAYIN KURULUMUZUN KARARI GEREĞİ  YAYINLAMIYORUZ.