AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, ‘Sinanpaşa Devlet Hastanesinde doktor yok’ açıklaması yapan CHP’lilere cevap verdi.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, ‘Sinanpaşa Devlet Hastanesinde doktor yok’ açıklaması yapan CHP’lilere cevap verdi.

“TAHAYYÜL EDEMEYENLERİN ‘TUVALET’ DEDİĞİ HASTANE İKİ AYDIR HİZMET VERİYOR”

CHP’lilerin ‘tuvalet temeli atıyorlar’ diyerek küçümsediği, bugün de ‘doktor yok’ diyerek basın açıklaması yaptıkları Sinanpaşa Devlet Hastanesi yaklaşık iki aydır hizmet veriyor. Konuya ilişkin bir açıklama yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Siyasi manevralarla sanki hiç doktor yokmuş izlenimi vererek açıklama yapmak, CHP’nin klasik gündemde kalma çabalarından başka bir şey değildir” dedi.


“Tahayyül edemeyenler tuvalet diyor”

Uluçay, “Anamuhalefet partisi milletvekilinin daha önce 'tuvalet' diyerek küçümsediği Sinanpaşa Devlet Hastanesi, ilçelerimize verdiğimiz öneme layık olmuş vaziyette Sinanpaşa halkımıza yaklaşık iki aydır hizmet vermektedir. Fakat kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. Tahayyül edemeyenlerin 'tuvalet' demesi acziyetlerini meşrulaştırmıştır” dedi.

“Milletvekillerimiz konunun takipçisidir”

Hastanenin 50 yataklı olduğunu kaydeden Uluçay şöyle dedi; Yaklaşık iki ay önce de vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Aziz milletimizi her türlü yatırımın en iyisine layık gördüğümüz için, bu köhne zihniyetten kalan acı hastane hatıralarını silmenin mücadelesini başarıyla verdik. Burada dahiliye ve çocuk uzmanları ile 13 pratisyen ve iki diş hekimi çalışmaktadır. Kadın doğum ve genel cerrahi konusunda her türlü teçhizatın hazır olduğu hastanemize doktor da talep edilmiş, Sağlık Bakanlığı bu talebi işleme almıştır. Milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven de konunun takipçisidir.

“Sanki hiç doktor yokmuş gibi açıklama yapıyorlar”

Siyasi manevralarla sanki hiç doktor yokmuş izlenimi vererek açıklama yapmanın, CHP’nin klasik gündemde kalma çabalarından başka bir şey olmadığını vurgılayan Uluçay, “Zira bir haftadır yaptıkları yalan açıklamalarla toplum içine çıkacak yüzleri kalmayanların bu çabaları da beyhudedir. Aziz milletimiz için yaptığımız her yatırıma karşı gelenlerin bu açıklamaları samimiyetsizdir ve inandırıcı da değildir” ifadelerine yer verdi.