İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında, MHPye ve Devlet Bahçeliye yüklendi. 

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında, MHPye ve Devlet Bahçeliye yüklendi. 

Akşenerin açıklamaları şöyle:

"Burada cesurların sesini asla kısamayacaklar. Yetkileri sınırlandırılmış olsa da bu meclis hala Gazi Meclis’tir.

İYİ Parti Meclis’in müsamere sahnesine dönüşmesine izi vermeyecektir. Meclis çalışmalarımızı bu ciddiyetle yürüteceğiz. Grubumuz Meclis’in en çalışkan grubu olacak. İYİ Parti bir turnusol kağıdı olacak. FETÖ’nün siyasi ayağı için araştırılsın teklifinde bulunduk. AKP ve MHP oyları ile reddedildi. AKPyi anlıyoruz peki küçük ortak neden karşı çıkmıştı. AKP-MHP arasında yaşanan ortaklıktan öteye geçmiş, birbirlerine mecburiyete dönüşmüştür.

Hırsızları affedelim, mafya bozuntularını affedelim diyorlar. Daha ilgincini söyleyeyim kendisine milliyetçi diyen bir parti Türklüğe hakareti de af kapsamına eklemiş. Saray yancısından milliyetçi olmaz. Evet tekeden süt çıkmaz milliyetçiden de saray paspası olmaz, olamaz.

Türkiye’nin ekonomisini Amerika’ya emanet edenleri affetmeyeceğiz. Günü geldiğinde bunları yargılayacağız. Sayıştay denetleyemeyecek ama Amerikalı McKinsey denetleyecek. Sayın Erdoğan neden böyle bir anlaşmaya gerek duydun? Neden Amerikalardan adam çağırdın? 34 Türk bir araya geldiğinde devlet kuruyor. Bir ofisi yönetecek bir tane Türk evladı bulamadın mı?"