Spor Toto 1.Lig’de mücadele eden temsilcimiz AfjetAfyonspor, ligin 12’inci haftasında kendi sahasında oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
 

Spor Toto 1.Lig’de yer alan, ligde ve kupada sahadan istemediği sonuçlar ile ayrılmak durumunda kalan mor beyazlı temsilcimiz AfjetAfyonspor, ligin 12’inci haftasında Hatayspor’u evinde konuk edecek. Çalışmalarına kendi tesislerine tüm hızı ile devam eden Jetler, kara bulutları dağıtma adına zorlu rakibi karşısında kazanarak moral bulmak niyeti içerisinde.

TEK EKSİĞİMİZ NAZMİ

Ligin 11’inci haftasında deplasmanda oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında sarı kart gören ve sınırda olan oyunculardan Nazmi Candoğan, kritik Hatayspor maçında takım arkadaşlarının yanında olamayacak.

OLTAN, KADRODA OLABİLİR…

Uzun zamandır takımından uzak kalan golcü oyuncu Oltan Karakullukçu ise çalışmalara başladı. Teknik ve taktiksel olarak gösterdiği performans ile elinden gelenin en iyisini sergilemek için kendisini ispatlama peşinde olan Oltan’ın 10 Kasım Cumartesi günü oynanacak müsabakada ilk 18’de mi yoksa ilk 11’de mi olacağına takımı çalıştıran Sportif Direktör İbrahim Çelik karar verecek.

1 SEZON ARADAN SONRA YENİDEN

Geride bıraktığımız sezonda TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimizin rakiplerinden bir tanesi de Güney Akdeniz Temsilcisi Hatayspor’du. Ligin ilk ve ikinci devrelerinde karşı karşıya gelen ekiplerin ilk maçı Afyonkarahisar Zafer Stadında oynanmış ve 0-0’lık eşitlik ile sona ermişti. Ligin ikinci devresine gelindiğinde ve son maçı olan müsabakada ise ev sahibi bu kez Hatayspor olmuştu ve sahadan 2-0’lık skor ile galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etmiş, direk olarak adını Spor Toto 1.Lige yazdırmıştı. Mor beyazlı ekibimiz ise, Sivas Belediyespor ve Keçiören Belediyespor’u eleyerek TFF 2.Lig Beyaz Grup’tan gelen Sakaryaspor ile Mersin’de karşılaşmış ve rakibini 2-1 ile geçerek 2.Lig play-off şampiyonu unvanı ile adını Spor Toto 1.Lig’e yazdırmayı başarmıştı. Bu iki ekip, uzun bir aranın ardından yeniden Zafer Stadında 10 Kasım Cumartesi günü saat 13.30’da karşı karşıya gelecek.



ODAK